Avaa päävalikko

Hikipedia β

Pahantekeväisyys

9eedc9bf8d.jpg

Hei! Oletko sinäkin huomannut, että nykynuoriso ei olekaan niin turmeltunut kuin tiedotusvälineet ja fundamentalistit väittävät? Eikö sinustakin asialle voisi tehdä jotain? Nykyään monilla on kiire eikä pahan tekoon enää jää aikaa rahanteon jälkeen. Onneksi nykyään on mahdollista suorittaa avustavaa pahantekeväisyyttä, jolloin henkilö ei otakaan vapaata tuntia tehdäkseen jotain konkreettista, vaan ohjaa rahaa tuntipalkkansa verran johonkin tahoon, joka käyttää sen jotenkin.

Esimerkiksi meidän kauttamme saat tarjouksen, josta et voi kieltäytyä. Pahantekeväiusyyskohteitamme on hyvin monenlaisia, joten taatusti löytyy jokin taho, johon voit laittaa lahjuksen. Ja jos ette, pesäpallomailalla varustettu konsulttimme neuvottelee asiasta mielellään kanssanne.

Olemme vakuuttuneita siitä, että vaihtoehdoistamme jokainen löytää taatusti sen, josta on omasta mielestään eniten haittaa.

Ulkomaankiusa on toimintamme tukijalka, koska ihmiset tekevät helpommin sekä hyvää että pahaa täysin tuntemattomille. Siksi takaamme, että meille menevistä rahoilla saadaan aikaan ulkomailla paljon pahaa. Köyhiltä saa enemmän ja niin voimme esimerkiksi aseistaa lapsisotilaita hyvin asein. Jo 30 eurolla saadaan mosambikilaiselle lapsisotilaalle toimiva AK-47–kopio. 10 eurolla taas saa maastoon laitettavan jalkamiinan.

Paikallisen tason työhönkin meillä voi panostaa. Kuvitteletteko että HI-viruksella saastuneet huumeneulat ilmestyvät lasten leikkikentille itsestään ja ilmaiseksi? Olemme harjoittaneet toimintaa jo vuosia lahjusrahoin. Tämä ei tietysti ole meille ilmaista ja toimintamme kaipaakin alati varoja.

Jos taas pidät hengellistä kiusaamista tärkeänä, niin voimme iloiten todeta että meillä on tässä takana jo pitkät perinteet. [1] Nyt olemme kuitenkin laajentaneet ja olemmekin kouluttaneet erityisiä huorisotyöntekijöitä, jotka kertovat lapsille ja satunnaisille ohikulkijoille Saatanasta.

Kuukausittaisen lahjussumman suuruus kierräteteään prosessissa ehdottoman epäreilulla pyramidihuijauksella, joka naamioidaan verkostomarkkinoinniksi. Summan suuruus on se, minkä vapaaehtoisesti ilmoitat, mutta otamme oikeudeksemme muuttaa maksuehtoja (rahan)tarpeen mukaan.

Katso myösMuokkaa