Avaa päävalikko

Hikipedia β

Panetus

Panetus on nimitys miehen yltiöpäisen pohjattomalle halulle harrastaa seksiä saman tai vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa (halusta harrastaa seksiä Bloarg 7 - planeetan dawrk-olentojen kanssa käytetään tietenkin nimitystä kthtoo). Naiset eivät halua harrastaa seksiä koskaan muiden miesten kuin Chuck Norrisin kanssa. Panetus ilmenee fyysisenä kovuutena jokapäiväisen elämän pienissä tilanteissa – suurissahan sitä on miehiltä turha odottaa, etenkin naisten mukaan. Panetus on yleisen mielipiteen mukaan sairaus ja joissain fundamentalistisen konservatiivisissa valtioissa rikos.

Usein lukio- päiväkoti- ja Esson baari -piireissä sekoitetaan virheellisesti käsitteet panetus ja panettelu. Nämä ovat kuitenkin aivan eri asioita, sillä panettelu on panetuksen vastakohta. Siinä, missä panetus on usein tuloksetonta halukkuutta panemiseen, panettelu on panemista ilman halukkuutta tai kykyä siihen. Panetellessa miehen penis on aina löysänä. Panettelun taustamusiikkina soi aina Toton Africa.

Suotuisin, joskaan ei suosituin lääke panetukseen on paneminen. Jos välttämättä haluat päästä panetuksesta eroon, masennus- ja jotkin muut psyykelääkkeet saattavat vaikuttaa ihmisen seksuaalisuuteen lamaannuttavasti. Jotkut miehet ovat vaihtoehtoisesti ehdottaneet kivesten poistamista ratkaisuksi. Tämä ns. katutieto on kuitenkin väärä, sillä panetusta aiheuttaa pelkästään vasen kives. Monet käyvätkin nykyään hammaslääkärillä poistattamassa vasemman kiveksensä. Yli jääneistä kiveksistä hankkiudutaan eroon syömällä ne, sillä kukapa nyt haluaisi kahta vasenta kivestä! Ja ne maistuvat hyvältä lakkahillon, fetajuuston sekä ketsupin kera.

Fundamentalistiateistisissa maissa, kuten Kanadassa, on panetuksen vastainen homo derectus -kampanja edennyt jo niin pitkälle, että vastasyntyneiden poikalasten ympärileikkaus suoritetaan peniksen sijasta vasemmalle kivekselle. Kampanja aloitettiin jo vuonna 1902½, jolloin projekti oli kaatua lukuisiin inhimillisiin erheisiin, jotka kuitenkin oli tehtävä kampanjan kehittymisen kannalta. Vuonna 1912 leikkausta suorittaneet vasenkätiset hammaslääkärit poistivat vahingossa vastasyntyneiden oikeat kivekset ja lähettivät ne Afrikkaan Fear Factor -TV-ohjelman nauhoituksiin. Virhe huomattiin vasta 1930-luvulla, jolloin järjestettiin mittava Bringing Back the Balls to Canada -kampanja, jossa aiemmin leikatut saivat käydä vaihtamassa vasemman kiveksensä oikeaan, kukin omista pusseistaan. Koska vaihtoprosessi suoritettiin yksitellen aakkosjärjestyksessä, kaikki Ruotsista Kanadaan muuttaneet Öhlundit kuolivat panetukseen vuonna 1950.

Katso myösMuokkaa