Avaa päävalikko

Hikipedia β

Naisten alushousut.

Naisilla, kuten myös miehillä, on tapana käyttää alushousuja tavallisten housujen alla. Alushousuissa on kolme reikää; kahdesta reiästä sinun on tarkoitus laittaa jalkasi ja kolmannesta ylävartalo. Jos jalkasi eivät alushousuihin mahdu, on syytä ostaa suurempaa kokoa olevat alushousut tai leikata toinen jalka irti.

Sisällysluettelo

Nainen ilman alushousuja!Muokkaa

Oletko joskus säikähtänyt kun kutitteleva tuuli on nostanut vastaantulevan naisen hameen ylös, eikä alta paljastunutkaan valkoiset pantsut, vaan jotain täysin muuta? Ei syytä huoleen! Kyseinen nainen on mitä ilmeisimmin luonnonsuojelija. Fiksuna naisena hän päättää, ettei käytä alushousuja, jolloinka niiden valmistukseen käytetyt materiaalit säästyvät, ja näin tulee taas pelastettua pala kakkua tulevaisuudestamme. Kuuluisia luonnonsuojelijanaisia ovat muun muassa Britney Spears, Alucard, Paris Hilton sekä Lindsay Lohan. Heidät kaikki on bongattu ilman alushousuja. Olkaamme ylpeitä, että tässä maailmassa vielä riittää niitäkin ihmisiä, jotka ajattelevat yhteiskuntamme tulevaisuutta! Joten eikös tehdäkin nyt sellainen diili, että kaikki porukalla heittävät alushousunsa Intiaan, sinne missä niitä eniten tarvitaan!

Seuraaviin asioihin alushousut eivät sovelluMuokkaa

Kuten me kaikki olemme huomanneet, alushousuja käytetään joskus väärin. Väärinkäyttö ilmenee useimmiten alushousujen laittamisella päähän. Toinen ilmenemismuoto on käytettyjen alushousujen tiedustelu naisilta – yleensä sanomalehden ilmoituspalstoilla. Naisten tulee varoa tällaisia miehiä. On suositeltavaa, että lähetät tällaiselle miehelle miesten vessan altaassa kastetut alushoususi. Liitä mukaan vielä kirje, jossa kiität häntä rahoista ja toivotat nautinnollisia hetkiä. Kolmas varsin arveluttava käyttötarkoitus alushousuille on käyttää niitä kahvinkeittimessä suodatinpussin korvikkeena. Vaikka aromit saattaisivatkin olla kohdallaan jopa Gevalia-kahvia käytettäessä, on syytä varautua siihen,että aamuyöstä kämpille raahattu, paikallisesta karaokebaarista bongattu ryhävalas ampaisee ovesta ulos kesken aamupalan nopeammin kuin Kovalainen lähtöruudusta nähdessään boxerin lahkeen pilkistävän keittimen kannen alta. Muista siis taitella alusasusi huolella, tai jää iltapäivän krapulapano (0 euroa) väliin ja joudut lähtemään uudelleen baariin korjaamaan huonoa oloa ja tuuria (200 euroa). Tämä olkoon esimerkki siitä, että alusasuihin ja niiden oikeaoppiseen käyttöön kannattaa panostaa.

Going commandoMuokkaa

Väkevillä myrkyillä valkaistun, useimmiten lapsityövoimaa hyväksi käyttäen poimitun puuvillan tarpeen vähentämiseksi monet johtavat alusvaatevalmistajat ovat luoneet uusia, ympäristöystävällisempiä pikkuhousumallistoja, joiden innoittajana on ollut muuan tanskalainen Hikipedian avustaja H.C Andersen. Näitä vaatekappaleita käytettäessä luodaan nykypäivän illuusio keisarin uusista vaatteista. Paparazzien, iltapäivälehtien ja kaikkien peräkammarien poikien iloksi on onnistuttu mm Victorias Secrets'in edustajiksi värväävään maailmanluokan julkkiksia, kuten Paris Hilton ja Britney Spers. Uudistuneen hallinnon myötä myös Pentagonissa on vakavasti harkittu erikoisjoukkojen varustamista kyseisellä tekniikalla valmistetuista maastopuvuista, jolloin tulevaisuudessa voimme CNN:n toimittamaa kuvamateriaalia Ahvenanmaan vapautuksesta katsoessamme nähdä todellisia mies miestä vastaan taisteluja.

Pikkuhousujen tulevaisuusMuokkaa

Vaikka erinäiset, niin kotimaiset, kuin ömeörikkalaisetkin tuotantoyhtiöt ovat viime aikoina panostaneet lähinnä tv- sarjoihin, joissa pyritään olemaan mahdollisimman paljon ilman ihmistä lähinnä olevaa asiaa, on taksikuskeilta saatujen sijoitusneuvojen perusteella syytä uskoa, että ainakin Sloggin osakkeisiin on aihetta satsata enemmän rahaa kuin eläkevakuutukseen. Uutuusmallistoon kuuluu mm "Survivors- look, jossa ko artikkeli käsittää vain maastokuvioidun kuminauhan. Varikolla huhutaan ja kuiskitaan, että F-1 talli Mac Laren tulee vyöttämään ensi kauden kuljettajansa yksinoikeudella Mercedes- kuvioidulla versiolla, jolloin Kers- järjestelmästä tulee auttamatta vanhanaikainen Hopeanuolten ampaistessa matkaan kuin kivi ritsasta. Niin tai näin, tulee kuitenkin muistaa, minne pikkuhousut oikeasti kuuluvat: makaamiskammarin lattialle, siellä se oikea paikka on.

  Artikkeli on tynkä kuin tontun pippeli pakastimessa.
Laajentamalla artikkelia saat Hikipedian lämpötilan nousemaan.