Avaa päävalikko

Hikipedia β

Psykoseksuaaliset kehitysvaiheet

Fuckyea analsex anime.gif Tämä sivu on seksiteemakyllästeinen.
Mikäli olet perverssi friikki, jatka lukemista. Mikäli et ole, koeta jotain muuta.

Ihminen ei ole aina samanlainen. Tämän vuoksi Sigmund Freud esitti että ihmiset olisivat erilaisia eri ikäisinä. Ja että he miettivät ja nauravat eri aikoina erilaisille asioille. Näin ihmisen kypsyys voidaan mitata siitä millaisille jutuille hän nauraa. (Mitä tämä kertoo sinusta jätetään tässä kohteliaisuussyistä sanomatta.) Freudin mukaan psykososiaaliset vaiheet ovat seuraavia;

  • Anaalivaihe, jolloin ihmienn tiedostaa peräaukon. Tällöin painiskellaan erityisesti peräaukon toiminnan hallitsemiseen liittyvien kysymysten kanssa. Vaiheeseen voi liittyä peräaukon hallintaan totuttautumista, persevitseillä nauramista ja homoseksuaalisuutta. Nämä kaikki ovat aivan terveitä ja normaalia. On hyvä olla tuomitsematta jotta ihminen voi rauhassa kasvaa ja kehittyä tämän vaiheen ohi.
  • Banaalivaihe on edellistä kypsempi vaihe, jolloin ollaan hyvin kypsyneitä elämään. Elämästä nähdään sen likaiset, raa-at ja karut puolet. Tässä vaiheessa ihminen on niin kyyninen, että hän nauttii jopa muiden kärsimyksestä. Ilmiöön saattaa liittyä somekohuihin osallistumista ja väkivaltafantasioita. Tästä mikään ei ole tervettä. Siksi tässä vaiheessa ihmistä täytyy haukkua ja lytätä jotta hän nopeasti ohittaisi tämän vaiheen eikä jäisi siihen asumaan.
  • Annaalivaihe jolloin ollaan nostalgisia edellisistä vaiheista että kootaan ja luetaan vuosikirjoja jotta muistetaan tapahtumien kronologinen järjestys. Menneet nolotkin tapahtumat muuttuvat nostalgisiksi ja hauskoiksi. Vaikka olisi aiemmin kovasti vituttanut kokea ne.


Enema.jpg Tämä lääketieteestä kertova artikkeli kärsii kroonisesta lyhytkasvuisuudesta.
Jaa tohtorin maagisesta nappipurkista nannaa kasvuhormonitasojen normalisoimiseksi.