Avaa päävalikko

Hikipedia β

Punatakit

Korvattavissa oleva punatakki. Jos hän kuolee - ketä kiinnostaa?

Punatakit on virallinen nimi ihmisille, jotka kantavat punaista takkia ja joiden tehtävänä on osoittaa "Pahan" voimaa kuolemalla, ilman että "Hyvät" joutuvat emotionaalisesti stressatuiksi.

Punatakit ovat niitä punatakkisia Star Trek -hahmoja jotka antavat elämänsä kuolemalla, Heitä ammutaan, syödään, heidän verensä imetään ja heitä lävistetään säälimättömästi ja heidän silmänsä sokaistaan HI_TECH -LASERkynillä. Heidät haudataan maan sisään elävältä. He jäävät hevosen jalkoihin. He jäävät rekan alle. Heidät raiskataan kuoliaaksi. Heidät tapetaan kuoliaaksi. He putoavat höyryävään happoon. He räjähtävät. Darth Vader kuristaa heidät. Pahat henget riivaavat heidät. Piiloutuneet hirviöt tai ajassa edestakaisin liikkuvat kahden tonnin painoiset, nelikätiset, Fehdmahn Kassadin sielusta koostetut, "butcherbirdit" (puoliksi enkeli, puoliksi tappokone) silpovat heidät riekaleiksi (kuin kypsät melonit) kesken orgasmin. Tai sitten he onnistuvat selviämään tehtävästään ja kuolevat, kun palauttavassa teleportaatiossa tapahtuu virhe. Paskaa tapahtuu, ketään ei kiinnosta.

Koska nykyisin Enterprisen työntekijäkaarti on melko vähäinen, ovat punatakit väliaikaisesti töissä Kanadassa ratsupoliiseina.

Sisällysluettelo

PunatakkisyndroomaMuokkaa

 
EVVK

”Miksi englantilaissotilaat pukeutuivat punaiseen takkiin ja ruskeisiin housuihin? - Punaisessa takissa ei erottanut veritahroja ja ruskeissa housuissa... no, etteköhän te jo tajunneet.”

~Joku vähemmän tunnettu vitsiniekka

Se, että punatakit pitävät punaista takkia, johtaa empatian vähenemiseen. On havaittu että kamppailulajeissa pienen edun saa punapukuinen. Tämä johtuu siitä että punainen yhdistetään aggressiivisuuteen ja punaisiin valoihin, varattuun WC:seen ja muihin vastaaviin HELVETIN IKÄVIIN ilmiöihin. Lisäksi 1770-luvulla pahat ja punatakkiset britit ottivat köniinsä hyviltä kapinallissiirtokuntalaisilta Pohjois-Amerikassa. Populaarikulttuurin myöhempi painottuminen Atlantin länsirannalle on tehnyt punatakkisuudesta julkisuudessa halveksittavan piirteen. Britanniassa eräät sotilaat käyttävät yhä punaisia takkeja, mutta toisaalta he käyttävät myös puolimetrisiä karhunkarvalakkeja, eikä vahinko ole edes korvaamaton, koska kukaan ei pidä briteistä kuitenkaan.

On selvää että natsien käyttämä punainen puku ja hakaristilipussa oleva punaväri johtivat siihen, että ihmiset eivät nykyisin heitä kovin suurella empatialla ajattele – vaikka natsit onkin jo sodassa täysin totaalisti murskattu ja päihitetty. Mutta koska natsit ovat punaisissa puvuissa. EVVK, ketään ei kiinnosta. Kakkaa tapahtuu.

Sama koskee korostetusti kommunisteja. Kukaan ei ole lukenut kommunistista manifestia loppuun (ei ole kyennyt, nukahtamatta...), ja silti kommunisteista ei pidetä. Heitä ei selvästi torjuta heidän oppinsa (joka sen verran mitä hereillä olen kyennyt lukemaan, on puhdasta hevonpaskaa, mutta on mahdollista että kokonaisuus ratkaisee...) vaan heidän punaisen aatteensa puolesta. Sama koskee luonnollisesti universumin vihatuinta olentoa, Joulupukkia. Häntä ei vihata sen vuoksi että hän tirkistelee ja lahjoilla houkuttelee lapset "polvelle istumaan", vaan sen takia että hänellä on punainen takki. (Joka kuulemma on Coca Cola Companyn mainospaita.)

HistoriaaMuokkaa

Gene Roddenberry, Star Trekin luoja, uskoi että tätä ilmiötä voitaisiin käyttää hyväksi. Siksi hän laittoi Star Trekin miehistöön punatakkisia ihmisiä kuolemaan ja lävistymään ja käristymään ja kokemaan tuskallisia ja hitaita ja väkivaltaisia kuolemia. Näin Star Trek -toiminnot muuttuivat jännittäviksi ja mielenkiintoisiksi, eikä kukaan fani haaskannut yhtä ainoatakaan ajastusta punatakin perheelle ja heidän kärsimykselleen joita he kokevat punatakkien hautajaisissa. (Edes minä tätä kirjoittaessani en kykene haaskaamaan ajatustakaan punatakin itsensä kokemalle tuskalle. Se on sitä punaisen takin psykologiaa.)

PunatakkiefektiMuokkaa

Saadakseen yhteiskunnan toimimaan kunnolla, polittisesti voimakkaan valtion rakentaminen vaatii kuolonuhreja. Siksi jokaisen menestyvän maan tuleekin sisältää uhrattavia henkilöitä. (Köyhiä, huonosti järjestäytyneitä, väärää poliittista ajattelusuuntaa edustavia...) jotka puetaan punaisiin ja lähetetään sotimaan. Punatakit ovat muuten aivan yhtä hyviä sotilaita kuin muutkin, mutta heidän kuolemastaan ei tule epämiellyttävää uutisointia (Michael Moore kuvasi pelkästään vihreäpukuisia sotilaita dokumentissaan 9/11. Punatakeista ei sanaakaan!). Jos voitat sodan, sinulla on propagandavoitto, koska punatakkeja on vähemmän eikä heitä kukaan muista. Hävitessäsi olet kuitenkin pulassa, koska sinut saatetaan yhdistää "punatakkisten johtajaksi". Siksi onkin kannattavaa pukea itsensä ja lähipiirinsä vihreään, joka yhdistyy vapaaseen WC:seen, vihreisiin valoihin, rahaan ja muihin HEMMETIN MIELLYTTÄVIIN asioihin.

Katso myösMuokkaa