Avaa päävalikko

Hikipedia β

Top Secret.png
Tämä artikkeli tai osio sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...

RAY, eli Ruotsin Armeijan Yllätys, oli Ruotsin suurimpia sotasalaisuuksia. Sen tehtävä oli tuhota vihollisen kansalaisten moraali ja hankkia rahaa valtion sähköistämistä varten.

Tämän takia ruotsalaiset joutuvat turvautumaan säälittävään RAY-strategiaan

Sisällysluettelo

ToimintaMuokkaa

RAY-toimintayksiköitä asennetaan vakoojien (yleensä peitefirman hommissa) toimesta paikkoihin, joissa se mahdollisimman monen otollisen uhrin, kuten mummojen ulottuvilla. RAY:n toimintaperiaate on, että ensin koukutetaan uhri, sen jälkeen tuhotaan mieliala viemällä omaisuus. RAY onkin ollut varsinkin suomessa menestys, vaikka Ruotsi ei ole siitä kovin suurta hyötyä saanutkaan. RAY joutui tappioon 31. joulukuuta 2016, koska Veikkaus on pöllinyt rahat RAY:ltä.

RAY:n yleisimmät uhritMuokkaa

  • Teinit, yleensä miespuoliset
  • Amikset
  • Tylsistyneet eläkeläiset, joista enemmän kuin puolet naispuolisia
  • Ismo Laitela
 
Älä vain sorru!

Suosion ylläpitäminenMuokkaa

RAY hakkeroituu vihollisen televisioverkkoon, ja se onkin yksi Ruotsin tieteen suurimpia saavutuksia, Se siis pystyy mainostamaan itseään, mikä on aivan ennennäkemätöntä kapitalistisissa yhteiskunnissa. Yksi suurimpia riivauksia on RAY:n mainoslaulu, jossa kehitysvammaiset, eläkeläiset ym. surkimukset laulavat. Laulu jää soimaan päähän.

RAY:n tulevaisuusMuokkaa

RAY:n jatkuvuus riippuu siitä, miten pitkälle ruotsalaiset menevät, tai siitä viisastuvatko ihmiset ja tajuavat olevansa sveaimperiumin talutusnuorassa. Tämä artikkeli on tehty, jotta ihmiset pysyisivät poissa RAY:n otteesta, heidän oman turvallisuutensa ja mielenterveytensä vuoksi. Hallitus tietää RAY:n oikean tarkoituksen mutta ei uskalla julkaista tietoa siinä pelossa, että ihmisten viimeisetkin toivonrippeet tuhoutuisivat kuullessa, että ovat syytäneet rahaa Suomen suurimman vitsien kohteen tilille ja antaneen tämän säädellä elämäänsä.

Aiheesta muuallaMuokkaa