Avaa päävalikko

Hikipedia β

Radio Helsinki

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Radio Helsinki.


Radio Helsinkin pää-mainos.

"Tämä on Radio Helsinki, 92,5 megehertsia, ja suuntaamme musiikkimme suoraan homoille, idiooteille, Punavuoren elitistihipstereille, pissiksille ja kaiken maailman kännipäille!" Radio-ohjelmaa Helsingin hangessa suuntautuu juuri noille, mitä sen tunnuksessa käsitellään, ja siinä käsitelläään myös juonia. Radio Helsinki perustettiin Helsinkiin vuonna 2000, jolloin idiootit olivat valloittaneet sen. Taustalla oli edellisenä syksynä kuulunut jännittävä väliaikaisradio Lepakkoradio.

Radio Helsingin piti olla alun pitäen väliaikainen, mutta helsinkiläiset tahtoivat sen pysyväksi. Kuolettavan inhottavan musiikin lisäksi Radio Helsingissä on myös Keskusteluhetki keskikaljan ääressä, jossa käsitellään usein seksiin liittyviä ja hieman sotaisia asioita. Radio Helsinki on paikallisradio, ja sen sanotaan myös olevan aika pappamainen radiokanava. Musiikkiohjelmia mm. Paskalista. Tätä ohjelmaa juontaa Ari Peltonen, joka on tunnettu hänen hölmöstä luonteestaan ja huutavasta äänestään. Tyylit takaisin -ohjelmassa taas mumisee Didier, jolla on pakottava tarve huudattaa poliisisireeniä joka vitun lähetyksessä. Muita Radio Helsingin jaarittelevia juontajia ovat mm. Njassa ja Vilunki 3000. Radio Helsingin listaykkösiä ovat ehdottomasti J. Karjalaisen "biisit". Radio Helsingin tunnuksessa puhuvat karheaääninen mies ja vanha mummo. Radio Helsinki on myös kehitellyt itselleen maailmanvalloitussuunnitelman, jonka avulla se kuuluisi koko pääkaupunkiseudulla ja sieltä edelleen lähes koko Uudellamaalla.

Katso myösMuokkaa

Radion antimeet

Groove FM - Iskelmä - Järviradio - Radio Helsinki - Radio Kajaus - Radio Nova - Radio Rock - Radio Suomipop - Yle Radio Suomi - Shit FM - The Voice - YleX - NRJ


  Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.
  Tämä artikkeli on tynkä. Artikkelin kirjoittajat ovat todennäköisesti myös.
Ole Hikipedian kaveri ja laajenna artikkelia.
edeltäjä:
Tiktak
Ääliöjuttujen päähahmo
2001-2008
seuraaja:
Typerysten yö