Rocky Balboa

Rocky Balboa (s. 1926) oli maailmankaikkeuden paras nyrkkeilijä, joka osasi puhua korkeintaan kolme-kaksitavuisia sanoja. Hänen uransa oli kaikkien mielestä liian pitkä, vuodesta 1976 vuoteen 2006, jolloin hän otti viimeisen kerran naamaansa. Eritoten Rockyn hahmo tunnetaan Jonnet ei muista, kaikkien tuntemana arkkityyppinä: mumiseva, leuka edellä koukkuja kohti etenevä brutaali nyrkkeilijä, joka ottaa tosi kovaa pataan, mutta lopulta aina voittaa.

Tiikerin katse.

”YO ADRIAAAAN, I DID IT!”

~Rocky otettuaan pari iskua liikaa kuvittelee, että hänen vaimoansa kiinnostaa

JuoniMuokkaa

Kaikki Rocky-elokuvat etenevät kutakuinkin samanlailla. Aluksi Rocky on ollut vähän aikaa treenaamatta ja ottelee leppoisia matseja. Sitten tyhjästä ilmestyy uusi vastustaja, jota ei ole näkynyt kertaakaan aiemmin. Tämä sitten hakkaa Rockyn, ja Rocky päättää lopettaa. Yhtäkkiä häneen iskee kuitenkin aivan älytön treenaushalu (yleensä muutamia päiviä ennen uusintamatsia) ja "Mighty Wings" pärähtää soimaan. Rockyn treenattua itsensä aivan uskomattomaan kuntoon elokuvan tunnusmusiikin tahdissa hän siirtyy kehään.

Ottelussa Rocky ottaa aluksi turpiinsa niin paljon, että oikeasta ihmisestä lähtisi henki (tämä on onneksi vain elokuvaa, jossa kaikki lyönnit ovat feikattua paskaa, ja turvonneet naamat jne. ovat vain meikkiä). Yhtäkkiä Rocky kuitenkin saa uskomattomat voimat (kuten kaikki miehet humalassa) ja iskee vastustajansa kanveesiin. Fanfaari soi ja Rocky huutaa vaimolleen: "YO ADRIAAAAN, I DID IT!" Onnellinen loppu.

  Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.