Avaa päävalikko

Hikipedia β

Rytmi

Metronomi (älä sekoita: datanomi, tradenomi, merkonomi)

Rytmi on musiikkiin liittyvä asia, jonka vuoksi muusikot alkoholisoituvat. Siihen liittyvät tahtilajit, metronomi [1] ja kaikenlainen muu turha mikä kuulostaa normaalilta musiikinkuuntelijalta tosi sivistyneeltä. Se on myös syy, miksi kaikki eivät ole muusikoita. Se on asia jota ei vain voi ymmärtää.

Eräs tahtilaji

Kaikkea sitä paskaa mitä radiosta tänä päivänä tulee, kutsutaan klassisen musiikin piireissä halventavasti rytmimusiikiksi. Yleensä muusikko, joka ei yrityksestä huolimatta opi soittamaan rytmissä, alkaa soittaa progea.

Normaalissa yhtyeessä rytmistä huolehtivat rumpali ja basisti[2].

Yleensä juuri rytmin takia muusikot kuuntelevat erittäin erikoisia vitun tylsiä hitaita humppia, eikä mitään speed metallia, koska heistä niissä on jokin ihmeellinen kikka mitä kukaan muu ei ymmärrä.

Sisällysluettelo

Historia

 
Tuska-festareiden vakiovieras
 
Neanderdalin ihminen

Kaikki musiikki alkoi kun kaksi luolamiestä hakkasi mammutin pääkalloa ja se kuulosti siistiltä.[3] He opettelivat tekemään sen rytmissä ja niin syntyi myös heavy metal. Kahteen miljoonaan vuoteen eivät sen pääpiirteet taikka soittajat sitten olekaan muuttuneet. [4]Jotain hairahduksia on kyllä sattunut, kuten Länsimainen taidemusiikki.

Miten minä voin oppia?

Et mitenkään, koska jos luet Hikipedian kaltaista sivustoa, olet todella tyhmä ja rytminoppimiseksi sinun on heilutettava marakassia kaksikymmentä vuotta sekä hoettava hysteerisesti TI-TI-TI-TAA.[5]

Eli unohda koko juttu.

Linkit

Lähteet

  1. Varmaan jonkinlainen metron käyttäjän oppimäärä...
  2. Jos mä sanon, että näin on, niin näin on!
  3. Vittuko mun lähteet sulle kuuluu?
  4. [1]
  5. Näin minulle on kerrottu