Avaa päävalikko

Hikipedia β

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Stop hand.png Tämä artikkeli on psykiatrisen hoidon tarpeessa.
Voit auttaa Hikipediaa antamalla sille terapiaa.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Suomen Sosialidemokraattinen Puolue.


Suomen Sosiaalidemokraattisen Puolueen, aka. Suomen Tasavallan Muumipuolueen vaalijuliste eduskuntavaaleissa 2019.

SDP, eli Demarit, S.O.S.-Demot, BMW:t, Demonit, Sossupeikot, Haalaripuolue, virallisemmin Suolisto-Demonistinen Pösilöstö (oik. Suomen Sosiaalidemokraattinen puolue) on myöskin aikaisemmin Virallisena Valtionhoitajapuolueena eli Syndikaattibyrokraatteina tunnettu eliittiporukka. He eivät etsine mitään Eliittikumppaneita, sillä he pariutuvat puoluekokouksissa ja myöskin ilmeisesti Eduskunnassa. SDP:n virallinen vaalilaulu onkin Arkadianmäen Ongelmajätelaitos.

SEDutSDP oli tunnettu Spede Pasasen ihailunsa ohella usein vaihtuvista puoluejohtajistaan. Nyt SDP:n tajunnan tavoittamattomissa olevan puoluepolittisena tavoitteena on tehdä tulevien eduskuntavaalien 2015 suurin vaalifloppi, ja alittaa samalla alle 10% kannatus.

SDP:n poliittinen esikuva on luhistuneen Itä-Saksan SED, joka lopetettiin jo 1/4 -vuosisata (25 v.) sitten. SDP pitää poliittisena tavoitteenaan puolueen lakkauttamisen vuoteen 2030 mennessä, jolloin SED:n ennätys tulee alitettua poliittisen mahalaskun teossa. SDP:n viimeisimmät ja epäilemättä viimeisimmiksi jäävät johtajat Jutta Urpilainen ja Antti Rinne ovat työskennelleet uupumattomalla tarmolla tämän tavoitteen eteen.

Eräänä myöhempänä, mutta sitäkin keskeisempänä puolueideologina on manselaisuuden luoja, Juice Leskinen. Juice Jussi Juu'hani' totesi myös sosiaalidemokratian olevan yhteiskunnan pahinta huumetta sekä Hän arvosteli poliittisissa linjapuheissaan, että Suomessa on kolme ympäristömyrkkyä: DDT, PCB ja SDP. DDT tosin on venäläinen jazz-yhtye.

SDP on Sosialistisen Internationaalin ja eurooppalaisen PES-puolueen jäsen. Puolueen haaraostastoja ovat SAK ja Cannonball MC.[1]

Tämän hetken tunnetuimpia demarikykyjä on Porin Finnairin lentävän alajaposton jaoston eli lennolla AY555 pesiytyvän Liitovaltuuston edustaja Salme Pasi. Salme Pasin soiva orkesteri (torvisoittokunta) eli naiskalusto on perittyä kampetta, sen testamenttasi väistynyt puoluesihteeri Mikael Jungner.

SDP:n poliittinen ideologiaMuokkaa

Puolue katsoi aikanaan tärkeimmäksi tehtäväkseen Suomen lamaan saattamisen. Siinä se varsin hyvin onnistuikin, presidentti Mauno Koiviston tekemän myyräntyön pohjalta. Puolueideologi J.J. Leskinen kuvasi tätä näin, että jokaisen elämä tulisi saattaa risaiseksi. Ja ilman mitään seksiä, paitsi... (niin, kenelle?) Myöhempänä todettiinkin vuoden 2008 laman ja toisen Suomen Suuren Talouslaman tullessa, että jokahikisen suo-lamaisen elämä on jo valmiiksi rikki eli riistonalaisena. Joten puolue menetti siis oman ideologiansa. Se vaihdettiin täyteen näköalattomaan idiotiaan, eli aatteettomaan illuusioon. Tämän kauden viimeisin edustaja on Eero "silkkaa puutaheinäluomaa" Heinäluoma. S-dop nojaa vahvasti Muumimammaan sekä häntä edeltäneeseen Muumipappaan. Katso myös kohtaa: Muumit.

Sisällysluettelo

Historian suurimmat demaritMuokkaa

Luettelo on täydellinen.

Muita kuuluisia demareita eli sossujaMuokkaa

Demariperhe on varsin vahvasti dynastoitunutta. Siitä evidenssiksi (todisteluaineistoksi) käy seuraava henkilölista: Josif Stalin, Rafael Paasio, Pertti Paasio, Heli Paasio, Kalevi Sorsa, Mikael Jungner. Muita puolueen pääsihteereinä toimineina, ovat Eero Heinäluoma ja Jutta Urpilainen. Sdp- taustaisen ns. poliittisen selkänojan omaavia, ts. demari-taustaisia presidenttejä ovat Mauno Koivisto, Martti Ahtisaari sekä Tarja Halonen. Muutaman muun ohella: Matti Ahde sekä Maarit Feldt-Ranta ovat poistuneet, suureen mintunpunaiseen eli Pinkkiin Sossujen Taivaaseen. Amen ja Hikidepian varsin demorkaattinen toimiuts siunaa teitä matkallanne. Amen.

Katso myösMuokkaa

SDP Hikinewseissä

Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueTuuliviiritTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0

ViitteetMuokkaa

  Sinä olet lesbo ja tämä artikkeli on tynkä, koska tässä laatikossa lukee niin.
Laajentamalla artikkelia saat laatikon ehkä katoamaan
.