Avaa päävalikko

Hikipedia β

Anime icon mid.jpg
Osa artikkelisarjasta
Anime
Review.png Tätä artikkelia pitäisi hikifoida yleisesti.
Artikkelin aiheesta on pätkä tekstiä myös Hiktionaryssa, mutta se on todennäköisesti tätä artikkelia huonompi.

Salapoliisi Conan on vinkuintialainen manga-sarja, joka kertoo lukiolaisetsivä Shinichi Kudosta, joka työntää nokkansa (ja jotain muutakin) jokaiseen murhaan ja rikokseen tyydyttääkseen sadistista luonnettaan.

Sarja piirtää ja kirjoittaa muuan Gosho Ayoyama. Juonta tai tarinaa tässä sarjassa ei tietenkään ole, kirja toisensa perään verisiä murhia, sieppauksia, raisk... ja sitten eteenpäin.

Ensimmäisen pokkarin ensimmäisessä tapauksessa eräs tyttö raisk... tappaa bestiksensä - totta kai Shinichi on heti paikalla. Sitten kaheli pojankoltiainen sekaantuu mustapukuisten homojen bisneksiin ja saa verisen tällin takaraivoonsa. Nämä hämärät hippiukot (jotka on muuten nimetty perinteisten suomalaisten saunajuomien mukaan) antavat Shinichille lääkettä jonka pitäisi auttaa erektiohäiriöihin. Herrojen lähdettyä Shinichin vartalo muuttuukin 6-vuotiaan tasoiseksi (aivan, SEKIN kutistuu, mutta vain 2 mm, koska hänen omansa oli niin lähellä 6-vuotiaan kokoa), osin siksi, että myrkky oli vasta kehitysvaiheessa ja osin siksi, että se alentaa iän henkiseen vastineeseensa.

Kudo muuttaa asumaan tyttöystävänsä Ran Morin (oikeasti mies) ja tämän pedofiili-isän, epätoivoisen etsivä Kogoro Morin, luokse. Sen lisäksi, että hän muuttaa jo niin nuorena tyttöystävänsä (oikeasti mies) luokse, hän käyttää salanimeä Conan Edogawa, jottei Ran saisi vihiä hänestä. Intohimoisia hetkiä on vaikea järjestää, kun keho on kirpun kokoinen - päästä varpaisiin. (kuten sanottua, myös SE kutistui)

Conan nukuttaa Kogoron ylivoimaisella rannekello-taskulamppu-unitakka-hätävaradildo-taikasauva-panssarivaunu-yhdistelmällään ja ratkaisee erilaiset tapaukset tämän nimeen käyttäen äänenmuunninta - pitäähän miesrukkaa auttaa, kun aivot ovat paisuneen herneen kokoiset. Muut eivät tietenkään aavista mitään, kukapa nyt huomaisi, ettei Kogoro liikuta suutaan?

Välillä tarinassa Conan leikkii etsivää uusien pienten ystäviensä kanssa, mutta eivät onnistu koskaan ratkaisemaan mitään tapausta, vaan heidät raiskataan noin joka toisessa kirjassa.

HahmojaMuokkaa

Shinichi Kudo - Tiipiin lukiossa opiskeleva naiivi 'etsivä'. Muuttuu Conan Edogawaksi pokkarissa nro 81.

Conan Edogawa - kutistui Shinichi Kudosta, ja alkoi käyttää salanimeä. Muutti tyttöystävänsä Ran Morin (oikeasti mies) luo asumaan.

Ran Mori - Shinichin tyttöystävä. On Tokion parhaita karatekoita, voitti kerran jopa 6-vuotiaan, tytön, kun pääsi yllättämään takaapäin.

Kogoro Mori - Ran Morin pedofiili-isä. Luulee olevansa loistava etsivä, mutta ei osaa edes sitoa kengännauhojaan, älykkyysosamäärä 18 tai 19.

Eri Kisaki - Kogoron entinen vaimo, Ranin äiti. On loistava asianajaja, on voittanut yhden oikeudenkäynnin, kun tekijä tunnusti asiansa hetimmiten, jo ennen oikeudenkäynnin alkua.

Yusaku Kudo - 'dekkarikirjailija', Shinichin pelottava isäpappa, on kirjoittanut kirjat; 100 ja 15 dalmatialaista, Punahilkka, Jaakko ja Jussi, Pupu ja Jussi, Taru Sormusten Herrasta, Tuulen Viemää, Nasse-sedän seikkailut puolen perunapellonmetsässä etc.

Yukiko Kudo - Hollywood-tason näyttelijä, esiintyi elokuvissa: Tuulen Laakson Nausicaä, Vaaleanpunainen Pantteri II, Kuningas Arthur, Robin Hood - miehet sukkahousuissa, Pasila: the Epic Movie: Repomiehen kosto, Hyvät, kivat ja kerrassaan mukavat, Viimeinen Samurai, King Kong, Hong Kong, Simpsons Movie, etc.

Professori Agasa - tiedemies, joka asuu Shinichin naapurissa, keksii kaikenlaisia härveleitä, kuten: Pyörä, kuntopyörä, polkupyörä, dildo, kitara, harppi, lentokone, kondomi, silmälasit, alkoholiton olut, hyvin alkoholipitoinen olut ja äänenmuunnin, etc.

Heiji Hattori - Shinichin superetsiväystävä, joka ratkaisee tapauksen kuin tapauksen, kunhan Conan auttaa tarpeeksi.

Kazuha - Heijin tyttöystävä, joka vihaa kaikkea liikkuvaa.

Aiyumi - Conanin uusi emo-ystävä.

Genta - Conanin uusi läski-ystävä.

Mitsuhiko - Conanin uusi nörtti-ystävä.

Ai Haibara - Conanin tosiuusi ystävä, joka on kokenut saman kohtalon kuin Shinichi, hänetkin kutistettiin erektiolääkkeellä. Yhdessä he pakoilevat mustapukuisia homoja.

tarkastaja Takagi - onneton poliisi, joka on turhaan lääpällään tarkastaja Satoon.

tarkastaja Sato - supernaispoliisi; Tokion poliisin kantava voima, nappaa jokaisen roiston, jota yrittää saada kiinni, verrattavissa Chuck Norrisiin, vaikkei häneen voidakaan verrata ketään tai mitään.

komisario Megure - edellisten esimies, laiska munkinmussuttaja, ratkaissut yhden tapauksen.

Gin - Shinichin kutistaneen homo-organisaation luotettu jäsen. Narkomaani, psykopaatti, skitsofreenikko ja Teräsmies.

Wodka - organisaation ei-niin-luotettu jäsen.

Vermut - alias Chris Wineyard, organisaation proagentti. (nainen) {oikeasti mies}

Kaito Kid - maailman etevin varas, ja taikuri, Conanin arkkivihollinen, Conan on melkein saanut hänet kiinni 138 kertaa, mutta aina roisto on vetänyt käte...pidemmän korren.