DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...Sale-myymälöissä kuten muissakaan osuustoiminnallisissa liikkeissä Matti Vanhanen ei ole kirosana?

Sale on osuustoiminnallinen etuvartio lähinnä kirkonkylissä sekä maaseutukaupunkien lähiöntapaisissa. Se on S-ryhmän vastine intialaiselle Siwa-kauppaketjulle. Salessa tuoksuu osuuskaupalle ja valikoima on suppeampi kuin S-marketissa. Usein myös myymälä on epäsiistimpi ja ahtaampi. Keskiolut on Sale-myymälän merkittävimpiä artikkeleita. Myös koiranruokaa myydään paljon, sillä se on vähävaraisemmille huomattavasti taloudellisempi ratkaisu kuin niin sanottu "oikea" ruoka. Yksityiskauppiaat pitivät pitkään alueosuuskauppojen kylämyymälöitä pilkkanaan, mutta sittemmin S-ryhmä on aseistanut Sale-myymälät raskaasti mahdollisen kauppasodan varalta. Sale-myymälän välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös polttonesteiden jakelupiste. Se on tehty helpoksi tavata ja paikantaa hidasälyisellekin, koska tunnuksena on aakkosten kolme ensimmäistä kirjainta.

Salessa on aina ale.
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...yksityiskauppiaiden propagandan mukaan osuuskaupassa maitokin on valmiiksi hapanta (ainakin henkilökunnan taukohuoneen jääkaapissa)?

Katso myösMuokkaa

 
Salessa on myytävänä myös jännittäviä leluja.
Tiesitkö, että...
...Salelle on kunnia-asia, ettei siellä myydä kassler-pihvejä tms. ei-eines-lihaa, joka on perusjauhelihaa vähemmän perus, tai kunnossa olevia leivoksia?
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.