Avaa päävalikko

Hikipedia β

Sauli Niinistö

Stop crap.png Tämä artikkeli on merkitty parannettavaksi välittömästi, koska sen sisältö tai aihe on kakkaa.
Voit auttaa Hikipediaa muokkaamalla artikkelia paremmaksi.
Jos parantaminen ei kiinnosta ketään, artikkelille käy huonosti.
Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.
Sauli Väinämö "Sale" Niinistö
Tolkun erotiikkaa.jpg
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö (oik.)
Suomen presidentti
vallassa 2012 - 2018
edeltäjä Tarja Halonen
seuraaja Heidi Hautala (kelvoton pressa)
syntyi 24. elokuuta 1948
Salo
kuoli Taitaa olla elossa
puolue Kokoomus

Sauli Väinämö "Sale" Niinistö (Praesidens proletaricus, engl. Roller Skater) on yksi Suomen kolmestasadasta (400) lepakkolajista. Sauli Niinistöt asuvat eduskuntatalojen vinteillä ja lähtevät öisin etsimään Tarja Halosta tai muita hyvännäköisiä blondeja[1] primääriravinnokseen. Osa Niinistöistä imee verta ja nauttii Halosten lisäksi myös muita naishenkilöitä kuten kulttuuriministereitä. Niinistöjen ulkonäkö muistuttaa kovasti Sauli Niinistöä, joten älä hämäänny tai panikoi. Niinistöt erottaa Niinistöstä se, että Niinistön lempiruoka on karjalanpiirakka munavoilla tai vaan munalla/voilla.

Sisällysluettelo

Sauli CSI:ssä ja seksikohu

Kuten tarkkasilmäisimmät ovatkin jo ehkä huomioineet, Sauli Niinistö esittää etsivä Mac Tayloria suositussa amerikkalaisessa tv-sarjassa CSI: New York. Sarjan tuottajan mukaan Niinistö sai roolin nimenomaan näyttelijäntaitojensa ansiosta, jotka olivat tulleet ilmi erityisesti Saulin presidentinvaalikampanjassa ja eduskuntatyössä. Juorujen mukaan näyttelykokemuksen puutetta, mikä teki hänen valintansa sarjaan kyseenalaiseksi, olisi kompensoitu Niinistön tarjoamilla luonteeltaan intiimeillä palveluksilla. Juoruja ei ole kuitenkaan voitu kommenttien puutteessa todentaa. Huhut Niinistön yksityiselämästä tulivat päätökseen hänen naidessaan itseään puolta nuoremman naisen 2009.

Traaginen hetki

 
Niinistön presidentinvaalimainos

Sauli pelastui juuri ja juuri Salon tsunamissa vuonna 2004. Hän oli opettamassa rullaluistelua jo 29- ja 24-vuotiaille pojilleen, kun yhtäkkiä kuului kauhea veden kohina ja jyrisevä ääni. Sitten näkyviin tulivat suoraa kohti tulevat vesimassat. Sauli hyppäsi poikiensa kanssa puhelintolpalle, jossa he olivat peräti 3 minuuttia. Siellä Saulin aika kului polttaen tupakkaa ja lyömällä välit poikki Tarja Kanpelan kanssa puhelimitse. Lopun aikaa hän selitti pojilleen, että miten hyvä on kun hänestä tulee presidentti. Tuon jälkeen he hyppäsivät ohi lipuvalle puunrungolle ja pelastuivat. Myöhemmin tsunami osoittautui mainostoimiston suunnittelemaksi, sillä sen ajateltiin tuovan Niinistölle sympatiapisteitä. Tsunamikokemuksen on katsottu vahvistaneen huomattavasti Niinistön turvallisuuspoliittista osaamista.

Uranäkymät

 
Älkää pelätkö lapset, sehän on vain koko kansan Niinistön setä.

Niinistö asettui kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi vuonna 2006. Hän sai ensimmäisellä kierroksella toiseksi eniten ääniä ja pääsi toiselle kierrokselle. Ensimmäisellä kierroksella pudonneet Matti Vanhanen ja Henrik Lax ilmoittivat tukevansa toisella kierroksella Niinistöä. Tämä koitui hänen kohtalokseen ja hän hävisi vaalit.

Hävittyään vaalit Niinistö asettui lopulta ensin ehdottomasti ehdokkuudesta kieltäydyttyään Kokoomuksen Uudenmaan listalle eduskuntavaaleissa 2007. Kansa äänesti Niinistöä innolla ja sai vastineeksi Ilkka Kanervan. Niinistöstä tehtiin eduskunnan puhemies. Näin hän pääsi presidentinvaalitappiostaan huolimatta tasavallan arvojärjestyksessä presidentistä seuraavaksi. Niinistö on ryhtynyt puhemiehenä kampanjoimaan presidentin valtaoikeuksien säilyttämisen puolesta. Hän on muistuttanut, että presidentillä on uudessa perustuslaissa oleellinen osa, etenkin silloin, jos presidenttinä on joskus tulevaisuudessa henkilö nimeltään Sauli Niinistö. Aaro-poika voisi ehkä yksi tällainen varmaan joskus hamassa tulevaisuudessa ollakin. Aaro Veli Väinämö toivottavasti on tullut onnellisten tähtien alla Suomen kälyistä kansaa johdattamaan.

Uusi ura Suomen Palliliiton puheenjohtajana

Sauli valittiin 8.11.2009 yksimielisesti Suomen Palliliiton puheenjohtajaksi. Sauli on itse kertonut olevansa puolivallaton tahtipuikon heiluttaja ja tämä meriitti taisi olla kovasti mieluinen palliliiton äänestyksessä. Liiton johdossa kaudella 2009–2012 Sauli toimi tiettävästi niin rehdisti ja rehellisesti kuin FIFA-mafian jäsenjärjestössä on mahdollista.

Triviaa

  • Niinistö on pieni likainen narsisti.
  • Niinistö on luvannut lopettaa tupakanpolton, muttei ole onnistunut siinä. Tästä johtuen Suomeen määrättiin tupakkalaki, joka kielsi tupakanpolton. Niinistö jäi tällöin kiinni tupakanpoltosta, ja hän joutui putkaan kymmeneksi minuutiksi ja sen jälkeen vieroitushoitoon. Kun laki poistettiin käytöstä rikollisuuden kasvaessa Suomessa, Ben Zyskowicz loikkasi esiin tarjoten Niinistölle tupakkaa, ja Niinistö aloitti uudestaan.
  • Niinistöllä ja Lipposen Paavolla on ollut niin lämmin ystävyyssuhde eduskunnassa, jota Päivi Räsänen on luullut heidän välisekseen homoseksuaalisuudeksi. Myöhemmin Seppo Kääriäinen sankensi soppaa tuomalla Paavolle kukkia. Tapaus ratkesi Räsäsen hirttämisellä eduskuntatalon ikkunasta.

Presidenttiys

Ai niin joo, se tosiaan taidettiin valita tossa 2012 toisella yrittämällä pressaksi. Ja vuonna 2018 toisen kerran presidentiksi ensimmäisellä yrityksellä.

Niinistön julkista kannattamista ja tukemista presidentinvaaleissa on pidetty niin nolona, että hänen kannattajansa eivät vieläkään kehtaa myöntää tekojaan, ei, vaikka Sauli erikseen kerjäsi tykkäystunnustuksia TV-lähetyksessä.[2]

Katso myös

  • Tarja Kanpela
  • Egoismi on Niinistön kannattama moraaliteoria, vaikka käytännösä hän ei moraalista niin välitä, sillä se haittaa bisneksiä.
  • Äännä sana miljardi niinistöläisittäin.
  • [1] Mitä tapahtuu kun Sauli nauttii sieniä?

Aiheesta muualla

Sauli Niinistö Hikinewseissä

Viitteet