Sirkka-Liisa Anttila

Stop hand.png Sirkka-Liisa Anttila on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Sirkka-Liisa Anttilasta.
Anttila seuraamassa turkiseläinten kaasutusta.

Si(rk)ka-Liisa Anttila (s. 20. joulukuuta 1943 Marttila) on forssalainen sikatilallinen ja Suomen maataloustukiministeri (2007–2011, kesk). Hän pitää veronmaksajien rahasta. Hän ei pidä saimaannorpasta. Vanhasen II hallituksen maataloustukiministerinä Anttila on onnistunut vääntämään possutukiaisista talvisotamateriaalia EU-tasolla. Anttilan maatalouspoliittinen kanta on, että maanviljelystä on harjoitettava erityisen aktiivisesti siellä, missä se ei ole kannattavaa. Sen sijaan esimerkiksi ilmasto-oloiltaan edullisemmissa kehitysmaissa maataloustuotannon kehittymistä on hillittävä. Parhaiten tämä tapahtuu kansallisilla ja EU-tuilla, joilla ajetaan kehitysmaiden viljelijät vararikkoon, jolloin he lakkaavat olemasta uhka jo nykyisin kohtuuttoman paperirumban alla nääntyville EU-viljelijöille.

Anttila on ministerintoimessaan ollut tiukan puolueeton tuotantoportaan suosimisessa. Kun joulukuussa 2009 nousi kohu EVIRAn raportoitua sikojen huonoista oloista, jotka muutamissa tapauksissa päätyivät poliisiasioiksi, julisti ministeri Anttila (jonka kotitila oli yksi kuvatuista kohteista), että syyllisiä tuotantoeläinten huonoihin oloihin ovat jalostusteollisuus, kuluttajat, eläinlääkärit ja yleensäkin kaikki muut paitsi tuottajat. Aktivistit palasivat sikatiloille alkuvuodesta 2010. Anttila oli viime kohun jälkeen luvannut puuttua sikatilojen väärinkäytöksiin. Käytännössä tämä tarkoitti, että ministeri oli aidoittanut oman tilansa viime kerrasta viisastuneena.

Samansuuntainen skenaario toistui loppuvuodesta 2009, kun Oikeutta eläimille-järjestön lihansyönnin kieltoon tähtäävät anarkokommunistiekoterroristit olivat kuvanneet turkistarhoilla "huonokuntoisiksi" ja "sairaiksi" asiantuntemattomasti[1] luonnehdittuja eläimiä. Eläin on eläin ja minkki on rukkanen, ja Anttila päätteli kuvien perusteella eläinten olojen olevan pelkkä imagokysymys. Koska aktivistit eivät tehneet heti rikosilmoitusta näkemästään, nämä eivät välittäneet eläinten oloista tuodessaan asian julkisuuteen.

Anttilan mukaan saimaannorpan suojelu on vahingollista saimaannorpalle. Toinen uhanalainen laji, maanviljelijät, ovatkin asia erikseen. Heidän suojelemisekseen saa rajoittaa kaikkien kansalaisten oikeuksia omaan omaisuuteensa.

Sirkka-Liisa Anttila on tuomittu vuonna 1965 puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen tuomioistuimelle valehtelemisesta. Sitä pidetään yleisesti hänen uransa huipentumana. Tiettävästi edelleen Anttilan puheita käytetään lannoitteena useilla maatiloilla.

Syyskuussa 2016 Anttila ehdotti paluuta neoliittiselle kivikaudelle (tunnetaan myös 1970-lukuna). Tämä kivikauden jakso tunnettiin Suomessa siitä, että aina ennen "tutkimuksen" julkistusta oli tiedossa sen johtopäätös. Näin turvattiin paitsi hyvät suhteet, niin myös ja ennen kaikkea sianlihanvienti itäiseen ystävävaltioon. Tämä ystävävaltio muuten tunnettiin ennen kaikkea humanitaarisesta järjestöstä "Panssarivaunut ilman rajoja" ja järjestö onkin jälleen viime vuosina osoittanut varsin reipasta aktiivisuutta hyvien naapurisuhteiden turvaajana. Tällä hetkellä Anttila suunnittelee suukapuloita koko kansalle ja Kekkosen kaivamista haudasta turvaamaan, paitsi ystävälliset naapurisuhteet itäiseen panssarivaunujen tuottajavaltioon, mutta ennen kaikkea takaamaan sianlihanvienti itään kaalikeiton särpimeksi.

Samoin syyskuussa 2016 katupartioivan uusnatsin tapettua sylkemistä näytelleen Jimi Karttusen Anttila katsoi tarpeelliseksi osallistua julkiseen keskusteluun muistuttamalla, että yleisluontoisesti määrittelemättömät ”eläinaktivistitkin” ovat ääriliike, jollaiset pitää kitkeä.[2]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.