Sonny Corleone


Brando.JPG
HUOMIO! – Tämä artikkeli on Corleonen mafiaperheen suojeluksessa! Vandalisointi ja muu idioottimaisuus palkitaan erittäin kivualiaalla tavalla...

Santino "Sonny" Corleone (s. 16. maaliskuuta 1916 – k. 7. kesäkuuta 1948, New York) oli Vito Corleonen vanhin poika, sekä täysi raivohullu. Sonny oli kuitenkin kova jätkä, joten hänelle ei kannattanut sanoa poikkinaista sanaa. Hän pieksi monta ihmistä (yleensä) jo ensimmäisen tuopin jälkeen. Vuonna 1946 hän hakkasi Carlo Rizzin useaan otteeseen, koska hänen koiransa laski alleen Sonnyn olohuoneessa. Sonnyn oli tarkoitus ottaa Corleonen mafiaperheen valta 40-luvun lopulla. Lopulta Carlo Rizzi kyllästyi Sonnyyn, ja hän kokosi raukkamaisesti 40 mafiakorston murharyhmän.

Sonny ajoi 7. kesäkuuta 1948 tietullille, jossa nämä 40 korstoa tulivat ja ampuivat raukkamaisesti aseettoman miehen täyteen reikiä. Isku oli todella neitimäinen myös siksi, että noin monta miestä tarvittiin tappamaan yksi aseeton mies. Sonnyn kerrotaan kuollessaan nostaneen keskisormensa pystyyn ja myöhemmin kuolon kangistaneen tämän paikoilleen. Tästä syystä katolilaisille poikkeuksellisesti Sonnyn arkku oli kiinni hautajaisissa, kun hänen äitinsä, isoäitinsä, lapsensa ja lakimiehensä kävivät siunaamassa sen.

Sonnyn kuoleman kostoksi tämän veli Michael Corleone tapatti kaikki vihollisperheiden Donit palkkaamalla 50 mafiakorstoa siihen. Tätäkään siirtoa ei voida pitää kaikkein urhoollisimpana.

Sonny Corleone oli naimisissa Sandra Corleonen kanssa, mutta sai äpärälapsen, Vincent Mancini-Corleonen. Tämän lapsen hän sai siivojan Lucy Mancinin kanssa, joka oli siivojana Connie Corleonen ja Carlo Rizzin häissä. Juttu siis eteni suhteellisen nopeasti.

Brando.JPG edeltäjä:
Vito Corleone
Don Corleone
1948 (Mitätön aika)
seuraaja:
Michael Corleone/Vito Corleone