Sovinismi

Sovinismin yksi monista tavaramerkeistä.


 •  Naisen tulee pysyä kotona, istua hiljaa, hoitaa taloutta ja kasvattaa lapsia.
  -- Martti Luther
 • Sovinismi tarkoittaa miesten äärimmäistä sovinnaisuutta ja halua sovitteluun. Sovittelunhalu näyttäytyy etenkin voimakkaan naisen seurassa tarjoutumisena heittäytymään kynnysmatoksi, jolla peitetään lattian virheet. Yhteiskunnassa vallitsevat sovinnaiset arvot sovinisti kokee turvallisiksi, eikä hän koskaan korota ääntään vaatiakseen itselleen etuisuuksia muiden kustannuksella. Tällaiseen hänet on täysin kasvatettu ja koulutettu kansalliskaartin, eli Suomen diktaattori Tarja Halosen lanseeraaman amatsoniunionin, toimesta. Sovinisti on totaalisen vapautettu armeijasta psyykkisistä syistä: heikkohermoisena ja hysteriaan taipuvana häntä ei pidetä luotettavana liipasimen ääreen, vaan äkkivääränä mällit tuhraantuu (vrt. sivari).

  Lapsena sovinisti koetti vaatia itselleen etuja, kuten pakastepitsaa ja alkoholitonta olutta, mutta pian amatsoniunionin opastamana hänen äitinsä tyrmäsi yrityksen. Tämän yhden kerran jälkeen sovinisti on ollut hyvin sopeutunut ja läähättää vain silloin, kun kouluttaja niin haluaa. Lapsuudenaikaisen punaniskaisuuden sävyttämän allergiaoireiston ovat uudet estrogeenipillerit täysin parantaneet. Tämä kuitenkin vaatii koko eliniän hormoonilääkitystä, mutta toimii täysin yksilön ja amatsonimaan yhteisön parhaaksi. Kuten tiedämme: testosteronimyrkytys tuhoaa planeettamme.

  Aikuisuuden sovinisti viettää sopeutuneena palkattomaan yhdyskuntapalvelutyöhön. Kivestenpoiston sivutuotteena tullut aggressioista vapautuminen takaa, että hän ei käy hankalaksi työtoveriksi vaan sopeutuvaisuutensa vuoksi hän on mitä mukavinta seuraa. Palvelualttiina hän on tervetullut apulainen ja lasten lellikkisetä mihin tahansa apinatarhaan. Kivestenpoiston yhteydessä hän vapautui myös yltiöseksuaalisuudestaan ja jatkuvasta turhauttavan tuloksettomasta metsästysvaistostaan. Estrogeenilääkityksen myötä sovinisti myös elää kauemmin ja parempilaatuista elämää, koska ei joudu muiden, yleensä urosten, tavoin kilpailemaan saaliista. Saalis useimmiten aiheuttaa suuria turhaumia erikoisten vaatimusten muodossa.

  Suurinta vastenmielisyyttä sovinistissa herättävät aggressiivisesti latautuneet yksilöt, etenkin feministit. Sovinisti ei kykene ymmärtämään, miksi feministit asettavat oman etunsa muiden edelle (hän on täysin unohtanut pakastepitsan ja alkoholittoman oluen). Muuten rauhallinen sovinisti saattaa menettää täydellisesti malttinsa feministin läheisyydessä. Feministin puheet, sanoipa hän vaikkapa vain hyvää päivää, saattavat nostaa sovinistin estrogeenilla tukahdutetun testosteronitason yllättäviin lukemiin. Amatsoniunioni on kyllä varautunut tähän yllätykselliseen aggressioon, ja häiriintyneet yksilöt taltutetaan pian ja hoidellaan Repen kanssa samaan häkkiin Korkeasaareen.

  Merkittävimpiä sovinistejaMuokkaa

  Aiheesta muuallaMuokkaa

  Sovinistikuoriaiset

  Katso myösMuokkaa