Avaa päävalikko

Hikipedia β

Spekulatiivinen genitaalianatomia historiallisten tapahtumien selittämisessä

Spekulatiivinen genitaalianatomia on ala jota käytetään paljon historiallisten tapahtumien selittämisessä. Teoria tunnetaan suurmiesten ja pienmiesten selittämisessä. Vallitsevana paradigmana on niinsanottu kompensationaarinen penis -teoria. Sen avulla yritetään käytöksen perusteella analysoida minkämalliset sukupuolielimet ihmisellä on ollut. Erityisesti huomiota kiinnitetään peniksiin. Ja erityisesti niiden kokoon ja kivesten lukumäärään.

Toinen maailmansota; Godwiniaaninen BogeymanMuokkaa

Aiheen relevanttiuden vuoksi neutraaleimmillaan ja parhaimmillaan spekulatiivinen genitaalianatomia käsittelee Adolf Hitleriä. Suositun teorian mukaan Hitlerillä oli minipippeli[1] kun taas toisen teorian mukaan hänellä olisi ollut vain yksi kives.[2] Jälkimmäiselle teorialle on annettu vahvistusta siinä mielessä että Kwai Joen Sillan tyyliin teoria Hitlerin yhdestä kiveksestä on osa kansanperinnettä.[3]

Tämä teoria redusoi Hitlerin mainiosti. Ja samalla tulee selitettyä niin toinen maailmansota, holokausti kuin epämaskuliiniseksi koettu Hitlerin voimakas kiinnostus kaunotaiteisiin.

Katso myösMuokkaa