Avaa päävalikko

Hikipedia β

Subin nerokas logo

Sub (entisiltä nimiltään SubTV ja TVTV!) on suomalaisen MTV Oy:n omistama televisiokanava. Sub pyrkii olemaan omistajiensa ja johdon arvomaailman tulkki ja viestinviejä. Sub välittää kansalle niitä perusarvoja ja näkemyksiä erilaisten ohjelmien muodossa, jotka katsoo tärkeiksi ja tarpeellisiksi.

Subin ohjelmistoon kuuluvat laadukkaat jenkki-reality-sarjat, superhauskat brittikomediat ja illansuussa näytettävät aikuisille suunnatut "pornograafiset elokuvat" ja erittäin "kehittävät" chatit puhumattakaan erittäin tarpeellisista erilaisista chattipeleistä! Viisivuotiskauden ohjelmistoon kuuluvat niin ikään mm. Late Night With Conan O' Brien , Ritari Ässä, American Idol, Dragon Ball Z, Ihmemies MacGyver, Big Brother, pelichattia, puhechattia, chattia, khattia ja kattia. Ilman Subia olisi maailma todella tylsä paikka, joskin aivan täysin Sub ei tätä tylsyyttä ole kyennyt poistamaan.

Ehdottomasti tärkein ja Subin maailmanlaajuisesti tietoisuuteen tuonut ohjelmakokonaisuus on Big Brother, jonka opetusvaikutukset ovat kiistattomat. Vuosittaisissa televisio-ohjelmien palkitsemiskilpailuissa Sub on ollut vahvoilla; sen edustajisto on ollut joka vuosi tilaisuudessa läsnä.

Vuoden 2008 tammikuussa SubTV muutti nimensä radikaalisti Subiksi, joka aiheutti monelle hentaipervolle hämmennystä. Uudistetun SubTV:n Subin pomot raapivat jo muutaman vuorokauden päästä päätään, sillä älykkäimmät katselijat tajusivat plagiaatinkäryisen yhteyden SubWayn ja SubTV:n Subin välillä.

Ohjelmistoa