Avaa päävalikko

Hikipedia β

Susanna Sievinen

Hoikistunut Susanna Sievinen keväällä 2008

Susanna Sievinen (os. Sievert, ent. Ingengörttilä) omaa suunnattoman määrän luontaista kosmista säteilyä ja tunnetaan entisen uimapellen, perusjuntti Jani Sievisen, ex-vaimona. Hän ryyppäsi, tupakoi ja biletti ja sai aikaan sinkkuäiti -käsitteen heroistisoitumisen. Urhea sinkkuäiti uskalsi jättää liian menestyneen, alistuvan, kiltin, urheilullisen, suomalaisen ja pitkäpinnaisen miehensä ja asettaa "omat tavoitteensa ja uransa" kerrankin muiden edelle. Urhea sinkkuäiti ryyppäsi, tupakoi ja biletti ja muutti lopulta Kreikkaan jonkun Adidaksen tms. Kouroksern perässä. Urhea sinkkuäiti uskalsi jättää myöhemmin Adidaksenkin ja kirjoitteli blogia jossa haukkui koko Suomen ja suomalaiset. Urhea, niin urhea oli ja on hän.

Susanna niitti mainetta ulkomaita myöten. Esimerkiksi Yhdysvaltalaisen dlisted.com -sivustolla tuo urhea nainen, Susanna, sai arvonimen Slut of the day!

Sinkkuäideille etsitään nykyään sulhasia jo televisioonissakin, "Sinkkuäidille sulhanen"-tosi-tv -sarjassa. Vähemmän tunnettu saman formaatin jatkosarja, "Sinkkuäidille pikapano", jossa esiintyvät pääohjelmasta pudonneet sinkkuäidit, ei koskaan tullut julkiseen esitykseen. Harmi.