Tammela oli muinaisessa Aasansilta-mytologiassa myyttinen paikka, jonne kuolleet sankarit menivät. Kuitenkin aikoinaan sinne eksyi asumaan romaneja, joiden takia tonttien hinnat romahtivat ja nykyään siellä asuu pääasiassa enää hakkapeliittoja, datanomeja ja tonttuja, jotka ajavat traktoreilla yleisillä teillä. Tammelassa on eniten amiksia maailmassa asukaslukuun suhteutettuna. Lähde?

Paikkoja TammelassaMuokkaa

MustialaMuokkaa

Täällä sijaitsee tonttujen koulutuskeskus nimeltä Mustialan Maatalousoppilaitos. Täällä opiskellaan hyödyllisiksi tietoyhteiskunnan jäseniksi oppimalla, miten kurataan haalarit mahdollisimman nopeasti, miten Hankkijan lippiksen lippa pidetään mahdollisimman suorana ja palvotaan Traktoria, hedelmällisyyden ja junttiuden jumalatarta.

Tapani Kansan puistoMuokkaa

Paikassa nimeltä Saari, joka ei ole saari, on paikka nimeltä Tapani Kansan puisto. Paikka tunnetaan myyteissä alueena, jossa joka juhannus forssalaiset uhraavat neitsyitä oppiakseen sanomaan myös F-kirjaimen normaalisti. Lähellä puistoa on Venesilta niminen SF Caravan luokiteltu leirintäalue, jossa on selittämättömän paljon humalaisia saksalaisia.

Taivaallisen Rauhan KirkonaukioMuokkaa

TRK on Tammelan myyttinen pääkaupunki. Siellä asuvat kaksi turkkilaista, jotka ylläpitävät kebab-paikkaa nimeltä "Tammelan Pizzeria-Kebab". Lisäksi siellä on paikka, jossa juodaan viinaa, ja paikka, jossa pitäisi juoda kahvia, mutta sielläkin juodaan viinaa.

Tammela populäärikulttuurissaMuokkaa

  • ”Tammela, sinne en koskaan halua mä takaisin”
Muinainen hakkapeliittalaulu
  • ”Tammela, totta vai tarua?”
Juhan af Grann
  • ”Tammelan Haukka.”
Vuonna 1941 ilmestynyt Aki Kaurismäen elokuva

Kuuluisia tammelalaisiaMuokkaa


Katso myösMuokkaa