Avaa päävalikko

Hikipedia β

Tea Hiilloste

Tea Hiilloste rauhallisena.

”Huvaa teata huvaa teata huvaa teata paulingin!”

~Tea Hiilloste

”Tytöt tykkää pojista ja pojat tykkää tytöistä”

~Tea Hiilloste

”Haloo. Täällä Suomen homot ry:n puheenjohtaja. Meillä olisi hiukkasen asiaa...”

~Puhelu Tea Hiillosteelle

”Nyt bailataan!”

~Tea Hiillosteen vastaus puheluun

Tea Marika Hiilloste on suomalainen muusikko, juontaja ja yleinen pelle. Hän tuli tutuksi taannoin hajonneesta Popstars-pissisbändi Janesta ja loistavasti näytellystä ylipirteydestään siviilissä. Suomen elokuva-akatemian kerma povaisikin hänelle Oscar-pystiä, ”jos hän vain vaivautuisi tekemään elämästään elokuvan”.

Sisällysluettelo

Musiikillinen ura

Smurffimaiseksi pikkuoravamusiikiksi ylistetty hitti Tytöt tykkää on saanut Suomen kansan polvilleen. Jopa joka sadaskahdeksaskymmenesneljäs tykkää Tean megajättihitistä. Se on äänestetty 2000-luvun vittumaisimmaksi hitiksi, ja Tea pitää kärkipaikkaa Vuoden 2007 Idiootti -listalla. Tean musiikkia kuuntelevatkin nykyään vain ylipainoiset helsinkiläiset pennut (koiran) ja viattomat The Voice -radiokanavan uhrit.

Tv-ura

Tea on tunnettu juontajana KidsTop 20 -ohjelmassa, jota esitetään lauantaiaamuisin MTV3-kanavalla. Ohjelmassa esitetään koululaisten kesken suosittuja videoita ja oletetaan, että vuoden 2007 Idolsin yhteisbiisiä Pop-musiikkia esitetään vielä viidenkin vuoden päästä. Tilastollisesti 97 % terveistä Suomen kansalaisista kääntää kanavaa ohjelman tullessa televisiosta. Loput 3 % muuttavat maasta ohjelman tullessa televisiosta. Ounastellaankin, että tämän ilmiön takia Peking on ylikansoitettu kaupunki.

Triviaa

  • Tean sukunimi Hiilloste tulee useiden lähteiden mielestä siitä, että hän hiillostaa kaikkien mielellisesti terveiden suomalaisten hermoja.
  • Tean älykkyysosamäärä ei ole tutkimusten hänen kengänkokoonsa verrannollinen, vaan lähinnä hatun kokoon (”One size”).
  • Noin 4 594 000 suomalaista on joutunut Hesarin viikkoliitteen mukaan suljetulle osastolle jouduttuaan kuuntelemaan Tean Tytöt tykkää -hittiä jostain syystä toistolla. Loput ovat suomenruotsalaisia, eivätkä ymmärrä hevonvittuakaan biisistä.

Katso myös