Avaa päävalikko

Hikipedia β

Tere Sammallahti

”Jos en olisi Margaret Thatcher, olisin Tere Sammallahti”

~Margaret Thatcher nähdessään Sammallahden talonsa kuistilla
Otos Sammallahden läst-ständistä marxilaista avaruushomokommunismifeminismiä vastaan. Lähde: Objektiivisen Totuuden[1] mediakirjasto

Tere Sammallahti (engl. Howdy Mossbay, saks. Heil Moosschlachtung) on oululaislähtöinen[2] parrakas patriarkka, inssi, tubettaja ja liberaali. Näiden neljän synergiavaikutuksesta syntyy omassa kaikukammiossa elävä, ihmistieteistä - paitsi tietenkin taloustieteestä[3] - piittaamaton, kommunismilla pelotteleva[4] Anti-Castro (ransk. L’Anti-Cástro).

Liberaalina Sammallahden keskeisiin arvoihin kuuluu kaikkien kapitalismia vähänkään kritisoivien aatteiden tahallinen tai tahaton väärinymmärtäminen[5]. On tosin mahdollista, ettei Sammallahden yleissivitys tai aivokapasiteetti riitä tähän, mutta sehän ei tunnetusti ole ongelma politiikkaan pyrkiville[6]. Vain ja ainostaan Objektiivisilla Totuuksilla ja järjellä on merkitystä[7].

Poliittisena mediapersoonana Sammallahden lähipiirin - oman perheensä lisäksi - muodostavat hänen videoitaan aktiivisesti katsovat akoluutit, jotka ampiaisten tavoin[8] pistävät tunkeutujia ikävästi, mikä samalla estää kaiken rakentavan keskustelun.

Videoillaan Sammallahti suosii diktaattorimaisia eleitä, kuten katsojan tuomitsevaa sormella osoittelua, mikä puolestaan luo hänestä yhä vahvemman kuvan ylimielisenä mulkkuna. Toinen hänen suosikeistaan on "et saa tulla tänne" -kämmenen näyttäminen, jolla pyritään luomaan toiseutta häneä diktatuurinsa ja katsojien välille. Onkin kiinnostavaa nähdä, saadaanko missään vaiheessa livelähetystä, jossa Sammallahti syöttää perheenjäsenillensä syanidipillerit talon perunakellarissa ja ampuu lopuksi itsensä pistoolilla.

Ei ole mitenkään yllättävää, että Sammallahti on löytänyt itsensä esimerkiksi Vihapuhe FM -ohjelmasta[9]. Täytyyhän liberaalissa yhteiskunnassa suvaita myös natseja ja fasisteja, jotka haluavat luoda rauhanomaisesti valkoisen etnovaltion[10].

Tere Sammallahden älykkyysosamäärä on 131. [11]

Viitteet

 1. [sic]. Kyllä, ISOLLA T-kirjaimella
 2. https://fi.linkedin.com/in/teresammallahti
 3. Mutta siitäkin Olli Rehniä mukaileva vyönkiristyspoliitikka, mikä sekin perustui ainakin osittain joko tahattomaan tai tahalliseen laskuvirheeseen (lähde: https://jmkorhonen.fi/2018/10/04/akateemisista-huijauksista/amp/)
 4. Mutta toisin kuin Thatcherin aikaan, kommunismi nykyään on hauntologista; se on olemassa ainostaan poissaolollaan. Tälläinen olemassaolemattomien asioiden haihattelu puolestaan täyttää ainakin osan skitsofrenian tunnusmerkeistä, mutta en halua mennä niin pitkälle, että syyttäisin Sammallahtea hiipivästä skitsofreniasta.
 5. Vaihtoehtoisia ihmiskäsityksiä tarjoaa esimerkiksi filosofia (lähde:https://filosofia.fi/node/6619), mutta tehokkaassa markkinataloudessa tällaiselle turhalle haihattelulle ei tietenkään ole aikaa tai se ei tuota taloudellista hyötyä. Minkä puolestaan kyseinen systeemi määrittelee.
 6. Ellei jopa toivottavaa
 7. Mitä on puolestaan kritisoitu esimerkiksi Freudin, Schopenhauerin, Marxin, Nietzschen, Lacanin ja koko kriittisen koulukunnan puolesta. Tätä kriittikkiä on sivistymättömien silmissä kätevä väistää muodostamalla kaikista teorioista ikävystyttävältä kuulostava sanaoksennus, jota voi käyttää poltetun maan taktiikan tavoin; uuvuttamalla vastapuolen taistelumoraali vaatimalla lähteistämistä. Jos ei haluta pidättäytyä sammallahtilaisessa patriarkkaariudessa, voidaan tätä verrata myös parrakkaan lapsen syöttämiseen lusikalla
 8. Myönnän metaforan olevan tässä yhteydessä vähän huono, koska ampiaiset suojelevat kuningatarta espoolaisen besserwisserin sijasta. Ja tämän lisäksi kaikki feministinen on Sammallahden mukaan perseestä, puhumattakaan ampiaisten kaltaisesta yhteiskunnasta joka koostuu pelkästään naaraista, eikä ydinperheistä.
 9. https://youtu.be/qT0mv-yd7RA
 10. Ai miten? Noh pyytämällä kauniisti heitä lähtemään. Jos he eivät lähde, niin pyydämme toisen kerran nätisti ja jos he eivät sitten lä-
 11. https://www.youtube.com/watch?v=6Ng0tRcrJvE

Katso myös

Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!
  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.