Timothy Leary

Timothy Francis Leary (22. lokakuuta 1920 - 31. toukokuuta 1996) oli yhdysvaltalainen täysin demonisten voimien ohjaama narkki. Leary tunnettiin psykologina, hippinä, kirjailijana, BSD:n käyttäjänä, LSD:n apologeettana, yleisenä hihhulina ja tietokoneohjelmistosuunnittelijana.

Timothy Learyt tuovat poliisin oikeuden eteen 1972. Eikös olekin hauska veikko tuo Leary. Ei kun siis poliisi.

”If you want to change the way people respond to you, change the way you respond to people.”

~Tällaista se oikeasti julkaisi oikeissa kirjoissa.

Timothy Leary oli luonteeltaan leikkisä, lapsenomainen ja ilontäyteinen. Timothy tykkäsi leikkiä esimerkiksi perustamalla psykiatrin uran ja painottamalla kivaa ja hauskaa psykedeelistä terapiaa, tietyllä varovaisuudella ja järkevyydellä hauskoja, synestesia-aistikaaospyörteessä hohtavia ja kieppuvia aineita syöden. Leary oli niitä miehiä, jotka kritisoivat jotain ”läntistä” maailmankatsomusta ja samaan hengenvetoon toteavat miten ultimaattinen totuus löytyy molekyylitasolta, mikä on läntisten luonnontieteiden keksimä käsite. (Tuo viimeinen relatiivisivulause ei ehtinyt Learyn uloshengitykseen ja unohtui seuraavaltakin.)

Positiivisuus oli Learyn ilo. Hän oli sitä mieltä, että kun happoa käyttää oikean verran oikeaan aikaan ja valvotusti, paranee kaikista ongelmista alkoholismista masennukseen ja saa oikein positiivisia hengellisiä kokemuksia. Timothy olikin hyvin leikkisä ja hymyilevä, iso lapsi – positiivisella tavalla.

Katso myösMuokkaa

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.