Ero sivun ”Samurai” versioiden välillä

34 merkkiä lisätty ,  26. heinäkuuta 2007 kello 22.54
p
Käyttäjän 88.193.18.237 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän JAT tekemään versioon.
p (Käyttäjän 88.193.18.237 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän JAT tekemään versioon.)
*Samurai ei voi tappaa huomaamattomasti selän takaa kuten [[ninja]], koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*''Busiccoa'' noudattava samurai muistaa huutaa iskiessään '''bonsai!'''. Muuten se on harakirin paikka.
*Isännätön samurai, ''ronin'' ei voi kuolla taistelussa, muuten se on harakirin paikka.
*ronin on samurai joka ei ole saanut kolmeen kuukauteen.
*Samurain on aina kostettava isäntänsä kuolema, muuten se on harakirin paikka. Koston suorittamiseen tarvitaan juonittelua, joten onnistunut kostokin on harakirin paikka.
*Samurai voi käyttää vain aseita, jotka on määrätty ''busicco''ssa. Näitä ovat pitkä katana (eli ''dai katana''), katana, kaksiteräinen katana, pyöristetty katana (''[[bukkake]]'') , kolmiteräinen katana, puinen katana (''bokken''), bambuinen harjoittelukatana (''shinai''), lyhyt katana (jota kutsutaan nimellä ''wakizashi'', jotta samurai kokisi voivansa valita eri aseiden väliltä). Lyhyttä katanaa (''tanto'') ei saa käyttää kuin harakiriin. Muiden aseiden käyttäminen johtaa ''tanto''n käyttöön.
14 355

muokkausta