Ero sivun ”Näyttelijä” versioiden välillä

75 merkkiä lisätty ,  27. elokuuta 2007 kello 09.30
p
linkittelyä
p (luokka)
p (linkittelyä)
'''Näyttelijä''' on [[ihminen|ihmisen]] alalaji, jolla on omituisia mieltymyksiä. Näyttelijät rakastavat sulautua toisten rooleihin, hymyllä koko hammasrivillään[[hammas]]rivillään ja esiintyä bussien[[bussi]]en kyljissä täysipäiväisesti. Tämä työ raastaa näyttelijöiden keuhkoja, joten useimmat näyttelijät ovat myös laulajia rentouttaakseen kitalakeaan, kieltään ja rasittaakseen kanssaihmisten hermoja.
 
== Ruokatottumukset ==
Näyttelijät poikkeavat ihmismassasta eteenkin ruokatottumuksillaan. Naaraspuoliset näyttelijät (Tunnetaan nimellä diivat) nauttivat yksipuolisen ruokansa mielellään joko olohuoneen matolla, sängyn alla, asiakaspalvelun tiskillä tai mukavasti ponin[[poni]]n selässä takaperin istuen. Diivat syövät pääasiassa kuivattuja luumuja[[luumu]]ja ja juovat [[mehukatti|mehukatin]] vihreää mehua ja vain poikkeustapauksissa (Helluntaina, joka toinen sunnuntai, maanantaisin klo. 23.45 tai vaihtoehtoisesti hautajaisissa) myös makeutusaineilla pilattua siideriä[[siideri]]ä.
 
Miespuoliset näyttelijät nauttivat mielellään [[olut|kolmosolutta]] ja valkoisia pieniä kiviä[[kivi]]ä. Kivien syöminen kuuluu tärkeään jokapäiväiseen rituaaliin, jonka tarkoituksena on kasvattaa leukaa. Miesnäyttelijät syövät ateriansa klo 13.44-15.50 välisenä aikana joka päivä. Vain jouluna[[joulu]]na miesnäyttelijät juovt myös tehotölkkejä. Salaa joka tiistai miehet nauttivat myös hk:n sinisestä lenkkimakkarasta jääkaapin takana. Miehet voivat samalla myös laulaa [[Kari TapiotaTapio]]ta.
 
== Ulkonäkö ==
 
== Löytää helpoiten ==
Miespuolisen näyttelijän löytää helpoiten lähimmästä baarista ja citymarketin[[Citymarket]]in hammastahnaosastolta. Kuvauspaikat pidetään usein salassa, niitä on vaikea selvittää.
 
Diivan löytää varmasti kirjastosta[[kirjasto]]sta, koska yleissivistys on muotia.
 
[[Luokka:Ammatit]]