Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Lääkäri

123 merkkiä poistettu, 10. lokakuuta 2007 kello 19.36
p
ei muokkausyhteenvetoa
== Koulutus ==
Lääkäreitä koulutetaan [[yliopisto]]issa noin viisi kappaletta vuodessa. Lääkärin ammattiin on kova tunku, ja varsinkin nuoret tytöt ovat valmiita maksamaan sievoisia summia päästäkseen "valmennuskursseille"”valmennuskursseille”, joilla vanhemmat opiskelijat "valmentavat" ”valmentavat” heitä ("sisään"”sisään”)pääsykokeisiin. Lääkäriksi ei kuitenkaan päästetä tavallista ihmistä, vaan paikat menevät [[Suomenruotsalaiset|suomenruotsalaisille]] ja maahanmuuttajille, joilla on jo ennestään kokemusta huumausainealalta.
==Työnkuva==
[[kuva:Drugs.jpg|thumb|left|"Välineitä" ”Välineitä” vastaanottohuoneen pöydällä.]]
Lääkärien keskeisin homma on pelata [[golf]]ia ja ajella mersulla ylinopeutta esikaupungeissa. Tämän lisäksi heidän toimenkuvaansa kuuluu pistellä potilaita terävillä esineillä, juottaa näille kamalanmakuisia litkuja ja nukuttaa. Tavoitteena on ylipäätään se, että aikaisemmin terveet ja hyvävointiset ihmiset näyttävät palsternakalta ja käyttäytyvät kuin villiintyneet [[viisumi]]t. Tämän vuoksi lääkäriin ei kannata mennä muuten kuin silloin, kun tarvitset huumeita.
=== Erikoistumisalat ===
Lääkäri voi erikoistua esimerkiksi yleislääketieteeseen, neuro[[kirurgi]]aan, [[Lapsi|lasten]]tauteihin tai [[käsi]]kirurgiaan. Erikoistumisaloja on yhteensä 414 kappaletta. Aatelissuvusta lähtöisin olevista lääkäreistä osa saattaa lopulta päästä televisiolääkäriksi, joka on kaikkein korkein arvo, mitä lääketieteen alalla voi saavuttaa. Näiden palkka on tosin peruslääkäriä hieman pienempi, sillä huumekaupan harjoittaminen televisiossa on suuressa osassa [[maailma]]n maita hieman arvelluttavaaarveluttavaa. Ainakin, jos sitä tapahtuu joka jaksossa.
{{Oppiarvot}}
*[[Jeesus]]
*[[Josef Mengele]]
*Dr. [[Neo Cortex]]
*Dr. [[Pentti Arajärvi|Pena]]
*[[Dr. Alban]]
*[[Dr. Bombay]]
== Katso myös ==
*[[Eutanasia]]
*[[Hammaslääkärihammaslääkäri]]*[http://www.laakariliitto.fi/ Suomen lääkäriliitto]
[[Luokka:Lääketiede]]
[[Luokka:Ammatit]]
häivyttäjät
17 148
muokkausta