Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Nirvana (bändi)

597 merkkiä poistettu, 7. joulukuuta 2007 kello 16.47
Uusi sivu: Nirvana on huonoa massapoppia soittava japanilaisyhtye, joka perustettiin Singaporessa vuonna 1953. == Kurt Cobain == Nirvanan perustajajäsen Kurt Cobain syntyi Kongossa vuonna 1867. ...
{{roskaa}}== Nirvana (yhtye) ==on huonoa massapoppia soittava japanilaisyhtye, joka perustettiin Singaporessa vuonna 1953.
== Historia Kurt Cobain ==Nirvanan perustajajäsen Kurt Cobain syntyi Kongossa vuonna 1867. Hänen äitinsä oli hullu eläinaktivisti ja isänsä- No, sitä ei tiedetä. Koko lapsuutensa ajan Cobain kärsi vakavista tietokonepeliriippuvuuksista ja alkoi lääkitä itseään Play Station-peleillä. Kitaraa Cobain ei oikeastaan oppinut koskaan soittamaan, kaikki Nirvanan kappaleet olivat vain jonnin joutavaa rämpytystä. Kurt Cobain kuoli traagisesti vuoden 74 tammikuussa jouduttuaan syömään [[naapurin mummo]]n keittämää kaurapuuroa.
Nirvana oli yksi 1990-luvun kartetuimmista ja vihatuimmista eroottisista humppa- ja papparockyhtyeistä. Yhtye perustettiin Aberdeenissä, Yhdysvalloissa vuonna 1987, kun Kurt Kocain sai strippibaarissa yliannostuksen kannabista ja erehtyi osallistumaaan karaokeen, jonka jälkeen hän rakastui musiikkiin ja perusti bändin. == Muut jäsenet Kurt lahjoi huumebaarista. Musiikki on täyttä roskaa ja se yhdistetään bändin perustajien keksimään Grungruntyyliin, joka nousi koko 1990-luvun sietämättömimmäksi paskanjauhonnaksi. Yhtye hajosi vuonna 1994, kun Kurt Kocain kuoli vieroitusoireihiin ja keripukkiin. Silti Nirvanaa muistellaan vielä tänäänkin amerikan vihatuimpana rock-bändinä ja maailman ensimmäisenä ja viimeisenä Grungrungia soittavana paskana.  == Jäsenet ==  Kurt Kocain - laulu, haitari Nirvanan kaksi muuta jäsentä olivat basisti Krist Novoselic - Nokkahuilu Dave Grohl - Marakassi  == Erotetut tai vieroitusoireisiin kuolleet entiset jäsenet == Aaron Kurtheart - piano Davy Crocket - viihdyttäjä Dave Foster - penkinlämmittäjä Jason Everman - huuliharppu Chad Channing - rumpu  == Levyt (tärkeimmät) == Bleach (1989)s. 1906, Kangasala, Neverkind (1991Suomi)ja yhtyeen nuorin jäsen, Un hetero rumpali Dave Grohl (1993)s...  Nirvanan levyt eivät menneet kaupaksi1992, joten jäsenet ostivat itse kaikki 10 000 tehtyä levyäHonolulu). Muut ihmiset ovat ostaneet Nirvanan levyjä yhteensä 103 kpl. Nirvanan levyjä jäsenien jälkeen eniten osti Aberdeenin vahainkoti (15kpl)Heistä ei tiedetä muuta kuin että Krist viettelee nykyään rauhallisia eläkepäiviä Turussa istuskellen kiikkutuolissa poltellen piippua ja Dave on kotikaupunkinsa nappulaliigan surkein pelaajaKaiken turhan roskan Nirvanasta löydät wikipediasta, kun etsit haulla '''´´'''''nirvana'''''´´''' (nämä sivut ovat tehty muokkaamista varten)
Rekisteröitymätön käyttäjä