Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Noita

332 merkkiä lisätty, 25. joulukuuta 2007 kello 20.25
Miten tunnistat noidan?
Noidilla on yleensä nenässään syylä, luomi tai jokin muu epäilyttävä ja täysin paranoormaali ulkoinen objekti. Noitien hampaat ovat keltaiset ja lohkeilleet, koska niitä ei ole koskaan harjattu. Noidan hengitys saattaa haista myös hieman savusilakalle tai vuohenjuustolle.
Noidilla on yleensä käsissään pitkät raatelukynnet tai silkkihansikkaat, joilla he huitovat ohikulkijoita ja katukiviä. Noidan kädet ovat yleensä ryppyiset ja täynnä erilaisia näppylöitä, jotka on yleensä saanut aikaan jokin nykylääketieteelle vielä tuntematon tauti tai liian railakas [[itsetyydytys|onanointi]] ja haureuden harrastaminen metsäneläinten kanssa (etenkin oravien). (Varma tieto Pappiskokous 13.13.1313).
Noitien käyttämät suippopäiset seremoniahatut ja [[musta]]t viitat ovat tuttuja asioita populaarikulttuurista ja vanhempien vaatekaapista, mutta nykyaikana noidat saattavat pukeutua miten haluavat. He kuitenkin suosivat edelleen kerrospukeutumista ja saattavatkin pitää yllään monta eri vaatekokonaisuutta samaan aikaan.
Noidan Varhempi noitien pukeutuminen oli rituaalinomaista ja se on jäänyt tuntemattomaksi alueeksi historiassa. Heidän ympärillään on aina kiemurrellut käärmeitä, parveillut pöllöjä, lojunut kissaeläimiä leijonista lumitiikereihin aina kippurahäntäisiin kolleihin saakka.  Nykyisin noidan voi myös tunnistaa käkättävästä naurusta, runsaasta keskisormen näyttelystä ja hieman aaltoilevasta, narisevasta äänestä, joka usein sisältää paljon [[kirosana|voimasanoja]].
== Noita ja yhteiskunta ==
9
muokkausta