Ero sivun ”NPOV” versioiden välillä

87 merkkiä lisätty ,  31. tammikuuta 2008 kello 15.56
ei muokkausyhteenvetoa
(Uusi sivu: '''NPOV''' tulee ranskan kielen sanoista '''Nazi Point Of View''' ja on Hikipedian parodian Wikipedian keskeinen ohjesääntö. Natsinäkökulman tarkoitus on hämmentää ihmiste...)
 
{{hikifointi}}
:''Saatoit myös etsiä [[Käyttäjä:NPOV]]ia.''
'''NPOV''' tulee ranskan kielen sanoista '''Nazi Point Of View''' ja on [[Hikipedia]]n parodian [[Wikipedia]]n keskeinen ohjesääntö. Natsinäkökulman tarkoitus on hämmentää ihmisten ajatusmaailmaa olemalla sanomatta miten asiat oikeasti ovat, vaan lässyttämällä turhia. Tämä "jotkut ihmiset uskovat, että jotkut ihmiset uskovat, että jotkut ihmiset uskovat..." -mussutus pohjustaa ihmisten aivoja [[natsi]]en [[propaganda]]lle, kun he palaavat [[Maa]]han.
 
* 1+1=2 muutetaan muotoon
* Oxfordin matematiikan emeritusprofessori James Rockstonen tekemien haastavien laskutoimituksien mukaan mukaan olisi käynyt ilmi, että 1+1, yleisen matematiikan valossa, on mahdollisesti 2, toisaalta on otettava huomioon myös vaihtoehtoiset näkemykset, kuten Upsalan yliopiston lehtori Peter Ådölson, jotka katsovat, että ajan epävakioisuuden ja täten aika-avaruuden epäkoherantiuden takia 1+1, filosofis-sosiaalipoliittisessa mielessä, saattaisi olla lim x-> 2: 16x * (1/8), sillä on otettava huomioon äärettömuustekijät sekä mahdollisen derivoinnin bijektiivisten integraalilukujen affiinikuvaukset.
 
[[Luokka:Wikipedia]]
14 955

muokkausta