Ero sivun ”NPOV” versioiden välillä

164 merkkiä lisätty ,  1. helmikuuta 2008 kello 18.59
p
mielestäni tämä on nyt hikifoitu
p (mielestäni tämä on nyt hikifoitu)
{{hikifointi}}
:''Saatoit myös etsiä [[Käyttäjä:NPOV]]ia.''
'''NPOV''' tulee [[ranskan kieli|ranskan kielen]] sanoista '''Nazi Point Of View''' ja on [[Hikipedia]]n parodian [[Wikipedia]]n keskeinen ohjesääntö. Natsinäkökulman tarkoitus on hämmentää ihmisten [[ajattelu|ajatusmaailmaa]] olemalla sanomatta miten asiat oikeasti ovat, vaan lässyttämällä turhia. Tämä "jotkut ihmiset uskovat, että jotkut ihmiset uskovat, että jotkut ihmiset uskovat..." -mussutus pohjustaa ihmisten [[aivot|aivoja]] [[natsi]]en [[propaganda]]lle, kun he palaavat [[Maa]]han. Tästä juontuu myös nimi.
 
Teoria:
 
* x=y muutetaan muotoon:
* [[a]]:n mukaan *lässytystä* x *lässytystä* on mahdollisesti y, toisaalta *lässytystä* vaihtoehtoiset näkemykset, kuten b, katsovat, että *lässytystä* [[x]] *lässytystä* saattaisi olla z *lässytystä* *lässytystä* *lässytystä*
* Yritä kuulostaa [[äly|fiksulta]] käyttämällä vaikeita sanoja ja lauseita. Jottet jäisi kiinni omien sanojesi ymmärtämättömyydestä, tee niistä niin vaikeita, ettei kukaan muukaan varmasti ymmärrä.
 
Esimerkkejä:
 
* 1+1=2 muutetaan muotoon
* Oxfordin matematiikan emeritusprofessori James Rockstonen tekemien haastavien laskutoimituksien mukaan mukaan olisi käynyt ilmi, että [[1+1]], yleisen [[matematiikka|matematiikan]] valossa, on mahdollisesti [[2]], toisaalta on otettava huomioon myös vaihtoehtoiset näkemykset, kuten Upsalan yliopiston[[yliopisto]]n lehtori Peter Ådölson, jotka katsovat, että ajan epävakioisuuden ja täten [[aika-avaruus|aika-avaruuden]] epäkoherantiuden takia 1+1, [[filosofia|filosofis]]-sosiaalipoliittisessa mielessä, saattaisi olla lim x-> 2: 16x * (1/8), sillä on otettava huomioon äärettömuustekijät[[ääretön|äärettömuus]]tekijät sekä mahdollisen derivoinnin bijektiivisten integraalilukujen affiinikuvaukset.
 
[[Luokka:Wikipedia]]
[[Luokka:Termit]]
11 190

muokkausta