Ero sivun ”Roger Moore” versioiden välillä

104 merkkiä lisätty ,  8. huhtikuuta 2008 kello 09.23
p
Muutama typo ja lisäys. Miksi, oi miksi päädyin taas katsomaan sen surkean "Kuuraketin" loppuun asti? Olo on häpeällinen ja surkea.
p (Muutama typo ja lisäys. Miksi, oi miksi päädyin taas katsomaan sen surkean "Kuuraketin" loppuun asti? Olo on häpeällinen ja surkea.)
'''Roger Moore''' (s.[[1935]]) on aina [[1960-luku|1960-luvulta]] saakka esiintynyt toisinaan sekä [[televisio]]sarjoissa että tulkinnut myyttistä [[James Bond]] -agenttia ilmeisellä säästöliekillä. Moorea moitittiin tietystä ilmeettömyydestä sekä kasvottomuudesta näytellessään Bondia. Parhaimmillaan hän saattoi värähdyttää kulmakarvojaan puolisen milliä. Hän ehti esiintyä kaiken kaikkiaan seitsemässä James Bond- -elokuvassa, mutta sitten hän kyllästyi tappelemaan rautahampaisen jättiläisen ja [[ernst Stavro Blofeld|kissaa silittävän miehen]] kanssa ja siirtyi [[hyväntekeväisyys|hyväntekeväisyyteen]].{{keskeneräinen}} Roger Moore on [[Luokka:sankarit]][[Luokka:Näyttelijätkatolinen kirkko|katolisen kirkon]] mukaan ''Pyhimys''.
{{keskeneräinen}}
[[Luokka:sankarit]][[Luokka:Näyttelijät]]
{{DEFAULTSORT:Moore, Roger}}