Ero sivun ”Klemmari” versioiden välillä

13 merkkiä lisätty ,  8. huhtikuuta 2008 kello 15.41
Kun kääröt vain pilkkoisi palasiksi ja liittäisi ne klemmareilla yhteen, niin ne pysyisivät siististi yhdessä. Muut juutalaiset olisivat tietysti katsoneet pitkään. Että kun on jo kätevä käärö, johon voidaan liittää yhdeksi nauhaksi kaikki tekstit, eikä kuin hieman kääriä tarvitse, ja nyt tuo tuli tuollaisen keksinnön kanssa.
 
Ei auttaisi, vaikka kertoisi tuo juutalainen kuinka että voisi myös aukoa sitä spiraalia ja väännellä siitä epämääräisen metallilanganpätkän. Ei olisi ollut hyödyksi. Olisivat vain juutalaiset suuttuneet, kun joku uhkaa heidän tooransa[[toora]]nsa silpuksi repiä edistyksen nimissä!
 
Siksi klemmaria ei keksittykään juudeassa. Itse asiassa klemmaria ei keksitty pitkään, pitkään, [[aika]]an. Edes [[Jeesus]] ei tuonut klemmaria [[maa]]n päälle, vaan keskittyi asioihin, jotka olivat enemmän ajankohtaisia. Toki on mahdollista, että Jeesus olisi tarkoittanut klemmarin [[ihme]]en vaikka sopivaksi tuliaiseksi [[taivas|taivaasta]]. Mutta klemmari keksittiin kuitenkin ensin. Tosin ennen tätä tapahtui paljon asioita. Keksittiin muun muassa kirjapaino. Vaikka luulisi että klemmari olisi helpompi keksiä kuin kirjapaino.<ref>[http://www.earlyofficemuseum.com/paper_clips.htm Ensimmäinen klemmaripatentti on Samuel B. Fayn nimissä, vuodelta 1867] ja Gutenberg taas keksi painokoneen vuonna 1436. [[Jumalauta]], yli 400 vuotta kauemmin meni klemmarin keksimisessä!</ref>
 
Eräänä päivänä '''Samuel B. Fay''' päätti kohentaa [[elämä]]änsä. Hän leikki nitojalla, ja niitti rikkoi paperin ja väänsi niitin pilalle. Samuel huomasi että kaikki tekivät asiat aina samalla tavoin toimistossa. Eli ottivat pinon paperia ja rikkoivat papereiden yläkulmat vääntämällä siihen metallilanganpätkän, joka vääntyy eikä lopulta edes pidä.
Rekisteröitymätön käyttäjä