Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Curt Lindström

595 merkkiä lisätty, 13. kesäkuuta 2008 kello 19.40
ei muokkausyhteenvetoa
{{Wikipediaan|Curt Lindström|Curt Lindström}}
==Baakkrunti==
Han on också landsförrädare för att hän jeesasi [[Suomi|finska fans]] voittamaan [[Jääkiekon maailmanmestaruuskisat|ett ishockey världmästerskap]] [[1995]]. I Sverige är han efterlyst för kiinniottopalkkio av [[10|tio]] [[Tonni|tusen]] [[Kruunu|kronor]]. Hans brotssliga taipumukset ilmenevät också i skattekierto. [[Ruotsi|Vi]] kan olettaa att finskans dåliga vaikutus har smittat hänet med [[Rutto| pest]].
===Annan baakkrunti===
Curre har varit också [[Ruotsi|våran]] och [[Latvia]]s landslagstrenäre, och joidenkin turhien finska SM-joukkueiden päätrenäre. Var det [[Jokerit]] och [[Ilves]]? Joo, Kurre äter åckso igelkottar.
==Iisokkiträänari==
===Meriittit===
Anledningen siihen, että svenskarna vihaavat Kurre niin hemskt paljon, on, että han valmensi just Suomi-poika landslag voithaman kisan -95 siinä yksi Pellosa, nej, Pallosa eli Globenis som oli Sverigen stuuri nationaalipyhäkkö. Siellä skulle ne vinnata kaikki muut folk kuin spelar jäähockey. Nå, eipä mitän, allt olisi ollut helt okej, mutta denna Kurun Pirre, pirun Kurre, gjorde sen med taha, ihan bara orsakataksen eli aiheuttaksen sina maanmän yks paha djävelskap och vitutus. Se olla nin, att ensin skulle ryssen vinnata koko turnering, mutta Kurre lupa dom hela Finland jos ne lupa vain titta ja olla tyst.
===Lantisförätare===
Ruotsille var det ihan sama mikä landi voitta turnering, kunhan vain inte Finland. Och bara ej mot meän tre kruunur. Mutta så kävi, ja detta on sy, mixi svenskarna vihata Kurre nin förfärligt paljon. Se ei olla helppo glömmata koskan. Ihan turha vinna Euroviisu tai muu jäähockey mailmamästerskap kun olla en gång förlorat mot Suomi tällä tavalla. Jaa, se olla yks ikuinen nationaalihäpeä. Aina kun tre krunur spela mot Suomi, se on lufti täynnä spänninki, myös Verikes. Se olla ihan samma sak kuin Suomes, jossa eletän alltid marajainen (painajainen) kun tulla isokkimats näiden kahen <s>kahelin</s> pukkimaan (kiekkoman) välis.
==Kurre muu elämä==
[[Kuva:Curt_Lindstrom.jpg|thumb|left|Kurt saada pysti ja aatelismiehuus.]]
Då Curre lopeti isokkihomma hän pala Veriken kotimaa, josa pruuvata jatka sama homma vähän aika. Men sei oiken klaarata kunnolla, koska han sotkea sin raha asija, ja joutua veroviran hammakseen purtavaksi.
Anledningen siihen, että svenskarna vihaavat Kurre niin hemskt paljon, on, että Ehkä han valmensi just palata joku daagen Suomi-poika landslag voithaman kisan -95 siinä yksi Pellosa, nej, Pallosa eli Globenis som oli Sverigen stuuri nationaalipyhäkkö. Siellä skulle ne vinnata kaikki muut folk kuin spelar jäähockey. Nå, eipä mitän, allt olisi ollut helt okej, mutta denna Kurun Pirre, pirun Kurre, gjorde sen med taha, ihan bara orsakataksen eli aiheuttaksen sina maanmän yks paha djävelskap och vitutus. Se olla nin, att ensin skulle ryssen vinnata koko turnering, mutta Kurre lupa dom hela Finland jos ne lupa vain titta ja olla tyst. Ruotsille var det ihan sama mikä landi voitta turnering, kunhan vain inte Finland. Och bara ej mot meän tre kruunur. Mutta så kävi, ja detta on sy, mixi svenskarna vihata Kurre nin förfärligt paljon. Se ei olla helppo glömma koskan. Ihan turha vinna Euroviisu tai muu jäähockey mailmamästerskap kun olla en gång förlorat mot Suomi tällä tavalla. Jaa, se olla yks ikuinen nationaalihäpeä. Aina kun tre krunur spela mot Suomi, se on lufti täynnä spänninki, myös Sveriges. Se olla ihan samma sak kuin Suomesjääkiako sivistysosavaltio
palauttajat
959
muokkausta