Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Käyttäjä:B14

1 856 merkkiä lisätty, 31. elokuuta 2008 kello 17.10
ei muokkausyhteenvetoa
*[[Pådax-vandaali]]: B14:n vastakohta. Kasailee tällä hetkellä napalmia B14:n kellariin.
*[[Käyttäjä:JAT]]: Hän vastustaa B14:n hömppämuokkauksia ja hänen koko persoonaansa. Teroittelee jo veitsiä.
 
==Kirjailijat, filosofit ja muut ajattelevat ihmiset, joiden tuotantoon B14 on tutustunut ja joita hän arvostaa==
*'''Stanislav Lem''', science fiction -kirjailija, jolla on mieletön mielikuvitus (Mörköjen maailmankaikkeus -astetta). Kun olet lukenut kirjan ''Futurologinen kongressi'', katsot maailmaa hieman eri tavalla. ''Olenko nyt aivan varma siitä, että tuo on todellisuutta...?''
*'''[[Terry Pratchett]]''', hupaisa fantasiaparodikko, jonka tuotanto osuu asioiden ytimeen. Nautittava sinällään, mutta lukuisat ristiviittaukset tekevät lukemisesta hervotonta.
*'''[[Douglas Adams]]''', tekee saman sci-fissä minkä edellinen tekee fantasiassa.
*'''[[Albert Einstein]]''', tiedemies, jossa on paljon samaa kuin B14:ssa itsessään. Kieltäytyi Israelin presidentin tittelistä ja osasi myöntää erehdyksensä.
*'''[[Stephen Hawking]]''', tiedemies, joka on ruumiillisesti vajavainen, mutta korvaa tämän puutteen älyllä - siis ihan niinkuin B14.
*'''[[Siddharta Gautama]]''', buddha. Hänen ajatuksensa elämästä ja pelastukseen johtavasta tiestä muistuttavat paljon B14:n vastaavia.
*'''[[Käyttäjä:Peelo]]''', häröilijä, joka oli toisinaan ärsyttävä ja hieman liian seksuaalisesti kiihottunut, mutta joka todella ''näki'' asioita, mikäli niin halusi.
Lisäksi mukaan tulee lukion opiskelutovereita, joiden kanssa B14 on päässyt syvällisyydessä lähelle sisintä kerrosta. Vai mitä sanotte seuraavista johtopäätöksistä:
{{quote3|Ylimaallisen Jumalan suhde maailmalliseen ihmiseen on kuin ihmisen suhde kultakalaan kultakalamaljassa. Ihminen on kultakalamaljan suhteen omnipotentti, hän voi tehdä maljalle mitä tahansa.}}
{{quote3|Ylhäällä ilma viilenee.}}
{{quote3|Täydellinen ratkaisu ei ole paras ratkaisu. Eikö esimerkiksi täydellinen ratkaisu ihmiskunnan ongelmiin olisi ihmisten hävittäminen?}}
== Elämänfilosofiat ==
14 955
muokkausta