Ero sivun ”Mitä minulla on taskussani?” versioiden välillä

1 merkki poistettu ,  22. lokakuuta 2008 kello 15.56
p (Käyttäjän ”88.148.217.117” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 80.221.53.116 versioon.)
'''Mitä minulla on taskussani?''' on eräs [[filosofia]]n [[historia]]n haasteellisimmista kysymyksistä. Sitä ovat yrittäneet ratkaista monet, jopa vuosisatoja vanhat filosofit, jotka ovat ammattitaitoisia, koska ovat olleet kauan eristyksissä kaikesta ulkoilmasta. Vastaus tähän kysymykseen on merkittävä, ainakin kun sitä vertaa muihin filosofisiin kysymyksiin, kuten esimerkiksi kysymys "Mitä on hyvä [[elämä]]", jota pohditaan niin paljon että itse eläminen unohtuu.
 
==Ilmiö marginaalikulttuureissa==
==Kysymys kulttuurisena ilmiönä==
Kysymys on jostain syystä tullut suosituksi [[larp]]paajien kosimisrituaaliksi. Siinä larppaajapoika polvistuu, laittaa [[käsi|käden]] taskuunsa ja kysyy "Mitä minulla on taskussani", jonka jälkeen hän saa vastaukseksi jotakin sen suuntaista kuin "En tiedä, mutta minun taskussani on sinua varten ihan uudet rukkaset." Toinen vastausvaihtoehto on tietysti se, että neitokainen kietoo kätensä pojan kaulaan ja huutaa samalla "Aarteeni!". Ote on joskus kuristusote ja samalla kädet hamuavat ahneesti kohti taskua.
 
13

muokkausta