Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Koulu

343 merkkiä poistettu, 22. helmikuuta 2009 kello 21.41
HUOH
Koulussa on useita pahansuopia tahoja, jotka pitävät "oppilaiden" kiusaamisesta. Myös luokkahuoneita (ks. '''[[kidutuskammio]]''') löytyy. Luokkahuoneissa tapahtuu muun muassa aivopesua.
*'''Ruokaa''' – Pääasiassa stroganoffia, jota saadaan, kun sekoitetaan viemäristä saadut mömmöt ja katu[[kissa]] tehosekoittimessa. Mukaan saatetaan laittaa lihamyllyssä jauhettu lihava humalainen. Joskus mukaan "sattuu" hieman keittäjien eritteitä. Erään nimeltämainitsemattoman koulun opettaja väitti, että kouluruoka kiertää kemianluokan kautta koulun ruokalaan(mahdollisesti tämän takia kouluruoka ei ole edes ruokaa).
*'''Rehtori''', joka tunnetaan myös nimellä ylikiduttaja tai [[Sephiroth]], [[on]] koulun ylin herra, mestari ja [[orja]]päällikkö. Joskus jotkut epäonnekkaat joutuvat ”Rehtorin puhutteluun”, jonka jälkeen he eivät pysty istumaan kahteen viikkoon. Sana ”Rehtori” tulee sanasta ”Rankaisija”. Oppilaiden mukaan rehtori on poikkeuksetta [[homo]], joskaan täyttä varmuutta [[ei]] ole saavutettu kuin [[Dumbledore|harvoin]].
[[kuva:Torture-chamber.jpg|thumb|Suurin osa opettajista pitää työtilojaan hyvinä.]] Sinun on aivan turha vastustella koulun käytävällä, jos rehtori rupeaa panemaan sinua, koska jos vastustat niin silloin koulun vartijat ampuvat sinut alas.
*'''[[Opettaja]]t''' eli '''kiduttajat'''(opettaja tulee sanasta lopettaja) toimivat suoraan ylikiduttajan alaisuudessa. He hoitavat pääosan varsinaisesta kidutuksesta ja aivopesusta. Opettajat ovat hyvin vaarallisia, ja jos sellainen tulee kadulla vastaan, kannattaa juosta pakoon mieluummin kuin jäädä tappelemaan.
*'''Talonmies''' – Hänen tehtävänään on valvoa, ettei kukaan "oppilaista" pääse karkaamaan ja että paikat pysyvät kunnossa. Talonmies ääntelee "''Mmrrhhääyyhh…''" [[ja]] "''Jiiiaaaaaaakkkk''" -äänillä. Hänen oikea nimensä on luultavasti ''Igor''. Nimensä mukaisesti Talonmies on naimisissa talon kanssa. Talonmies kirjoitetaan aina isolla, koska [[Chuck Norris]] on kerran toiminut Talonmiehenä.
2 053
muokkausta