Ero sivun ”Noituus” versioiden välillä

144 merkkiä lisätty ,  12. lokakuuta 2006 kello 11.53
ei muokkausyhteenvetoa
 
[[Kuva:Wickiana3.jpg|right|thumb|200px|Noidat palavat OIKEUTETUSTI roviolla!!]]
'''Noituus''' on epämääräinen käsite, joka viittaa pyrkimykseen tuhota kristillinen usko ateistisella Saatanan voimien lainaamisella. Noita suorittaa pyytöjä [[demoni|demoneilta]] erilaisten riittien ja esineiden kautta. Samalla hän joka kerran myy osan sielustaan Saatanalle. Täten kyseessä on aina [[Saatananpalvonta]], vaikka noita itse ei tätä aina tiedostakaan.
 
Monissa filminkehitysmaissa noituus on säilynyt elossa. Jotkut kehitysaputyöntekijät ovat jopa ehdottaneet noitatohtoreiden. käyttöä lääkäreiden sijasta. [[Nigeria]]n kristityt ovat aivan oikeutetusti sotineet tätä harhaoppia vastaan ja polttaneet elävänä roviolla useita ihmisiä noituudesta syytettyinä.
 
Noituus oli jo lähes tuhottu, mutta sitten 1960 -luvulla [[Harry Potter]], tuo kaiken pahan alku ja juuri, nosti salatieteellisen kirjallisuuden, kuten [[evoluutio]]n, suosiota. Näitä myytiin yhä enemmän ja enemmän, noituudesta tuli liiketoimintaa. On syntynyt erilaisia noituuteen perustuvia uskonlahkoja kuten uuspakanuus, [[wicca]]laisuus, [[buddhalaisuus]], [[bukkake]], [[big bang]] ja etenkin evoluutio ja [[ateismi]. Näiden vastustaminen on noituuden vastustamista.
 
Muinaiset neekerinoidat[[neekeri]]noidat valmistivat vihollista muistuttavia nukkeja ja sitten tökkivät niitä neuloilla. Neekerit uskoivat, että samalla naapuri koki kipuja ja sairauksia. Voodoo on tietenkin pelkkää neekereiden satuilua, mutta varovainen tulee silti olla; sillä kun puhutaan Saatanan demonisista voimista, niin eihän sitä koskaan tiedä! [http://www.kyttaajat.net/vv-voodoo.shtml]
Pahinta tässä kaikessa on tietysti se, että voodoolla tehty murha ei kävisi murhasta Suomen Poliisin naturalististen tutkimusmetodien johdosta; näin vain rajaavat yliluonnolliset tekijät suoraan mahdottomina ulkopuolella.
[[Luokka:Uskonnot]]
Rekisteröitymätön käyttäjä