Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Moraali

97 merkkiä lisätty, 1. lokakuuta 2009 kello 07.38
p
Se siitä...
Moraalilla ja luonnollisuudella ei ole suoraa tekemistä keskenään, jotain yhteneväisyyksiä voi olla, mutta jos väität että näin on, [[Hume]] teloittaa sinut kuuluisalla [[giljotiini]]llään.
==Moraalisuusasteet Casetutkimuksena==
*Moraalinen teko:Viet naapurin koiran aamulenkille, koska naapurisi on kipeänä.
*Moraalineutraali teko eli "vahinko" : Viet naapurin koiran lenkille, ja tämä ulostaa yllättäen toisen naapurin portaille. Teko ei ole paha, koska koira on viaton luontokappale.
*Hieman moraaliton teko:Viet koiran (naapurin tai oman) lenkille ja väkisin tyhjennät nelijalkaisen ystäväsi [[em.]] naapurin portaille.
*Melkoisen moraaliton teko: Viet naapurin koiran lenkille, ja paskot itse naapurin portaille. Kun paska huomataan, syytät koiraa.
*Erittäin moraaliton teko: Paskot naapurin portaille(koiran kanssa tai ilman), soitat ovikelloa ja pyydät paperia.
 
==Suurin paha==
Universumissa tiedetyistä tapahtumista pahoin on varmaan kvanttifluktuaatio. Tämä kvanttifluktuaatio on varsin todellinen ilmiö ja kokeellisesti havaittukin jossa tyhjästä syntyy virtuaalihiukkaspareja, jotka eivät mitenkään riko fysiikan lakeja -vaan päinvastoin luonnonlait kun suorastaan sallivat tällaisen lyhytaikaisen "lainaenergialla" elämisen.
Ei sillä, että minulla olisi mitään parinmuodostusta vastaan, mutta "lainalla" elämistä minä en suvaitse. JA tämän kvanttifluktuaatiotapahtuman suurin seuraus on ollut, että tyhjästä pamahti, ja syntyi "jotain", jolla tarkoitan paitsi "velkaa", jota lainasta aina seuraa, myöskin räjähdysherkkää vetyä, hengenvaarallisia molekyylejä, auto -onnettomuuksia ja mielenhäiriöitä. Ja montaa muutakin kiusaa. Tälläisien [[Jumala|puuhastelijat]] ja [[kädettömät amatöörit]] pitäisi kyllä rangaistukseen saada! lolololololololoasdasdadasldoaldolaodladlaoldoaoaoaosdodaodasdadadasdasdlolololl lololololololololololololololololololololololololoollol asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdawdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd......................................................asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd
==Suurin hyvä==
Kyllä minäkin siinä tilanteessa varmasti tuntisin oloni ylpeäksi, kun saisin noin hyvää asiaa tukea, ilman että minulta mitään kysytään asiasta.
asdasd
asd
asdas
das
d
ad
asd
asd
as
d
asd
asd
as
da
sd
asd
a
sd
asd
asd
a
sd
asd
asd
a
sd
asd
as
d
Ada
sda
dasda
dasdasd
asdasd
asdas
dasd
asd
ad
as
da
sda
sd
asd
asd
asd
==Raamatun näkemys hyvästä==
osoitepaljastimen käyttäjät, häivyttäjät, palauttajat, ylläpitäjät
5 677
muokkausta