Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Angsti

3 merkkiä lisätty, 1. helmikuuta 2010 kello 10.11
p
Käyttäjän ”212.50.143.2” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Napoleon versioon.
==Angstin alalajit==
*[[Teinix|Teini]]angsti: Näyteltyä ja liioteltua angstia joka esiintyy ylesimmin 11-13-vuotiailla [[tyttö|tytöillä]], esim: "Voi [[vittu]], siis [[äiti|mutsi]] käräytti ryyppäämisestä, vittu kun oon niin ANGST" Chateissä tälläisille kannattaakin sanoa joko ''"Hanki [[elämä]]"'' tai ''"<choose><option>Kaulime</option><option>Banaani</option><option>Muovilusika</option><option>KyrväVillasuka</option></choose>llä lla ranteet auki"''.
*Huomiohakuinen angsti: Halutaan hellyyttä ja huomiota. Tälläinen ihminen kertoo kavereilleen kuinka surkeasti kotona (muka) menee, ja näyttelee kaikille viiltoja ranteessaan.
*Ns. oikea angsti: Raivoaa silloin kuin oikeasti vituttaa. Huutelee perään: "Älkää vittu ärsyttäkö, saatana muutenkin angstittaa!"
*Piiloangst: Kyrpä Henkilö on hyvällä tuulella mutta kun sanot yhdenkin väärän sanan niin angsti nousee esille ja veri ruiskuaa kyrvästäranteista.
*Emoangsti: On emojen keskuudessa suosittua. Kaikki on aina perseestä, ihan vaan siksi, koska oma lempibändi ei heitäkään keikkaa juuri Suomessa, ja se unelmien ihastus paljastui heteroksi.
häivyttäjät, ylläpitäjät
5 902
muokkausta