Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Tulitikku

467 merkkiä poistettu, 13. huhtikuuta 2010 kello 12.17
p
Käyttäjän ”81.17.205.38” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Pullamössö versioon.
[[Kuva:qwert123.jpg|frame|Espanjaiset meediot paljastamassa henkiolentoja tulitikulla]]
'''Tulitikku''' on erittäin harvinainen tulentekoväline. Tulitikku keksittiin vuonna 2004. Tulitikku koostuu kahdesta erillisestä osasta, jotka on liitetty yhteen: tikkuosasta (Valmistettu [[Amazon]]in uhanalaisista puista), sekä seos-osasta. Ensin Amazonilla kaadetaan 13 puuta yhtä tikkua varten. Sitten puista irroitetaan parhaimmat palatn palat ja sitten puista saatu priima-aines hitsataan yhteen. Seos tikun päähän valmistetaan niin, että ensin tikun pää kastetaan [[koskenkorva]]an, ja sen jälkeen tikkua pyöritellään norsun ulosteessa, joka onneksi onkin ilmaista kehitysmaissa.
Normaali tulitikku on noin 14,7 senttimetriä pitkä, ja ne yleensä katkeavat syttymättä. Tulitikkuja on saatavilla myös ''Limited edition'' -versioina, jotka ovat:
{{Tuliset jutut}}
{{JPKE}}
jgjjggjjggjååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååeåjgwjgwetgj
q0´jhopej
14 955
muokkausta