Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Perähoitoliitto ry

1 725 merkkiä lisätty, 3. marraskuuta 2010 kello 20.02
Uusi sivu: '''Perähoitoliitto ry''' eli Perhehoitoliitto ry on Pelastakaa kukkahattutädit ry:n kukkahattutädeille valmistama ''hattukilju'' mitä valmistuu,...
'''Perähoitoliitto ry''' eli [[Perhehoitoliitto ry]] on [[Pelastakaa kukkahattutädit ry|Pelastakaa kukkahattutädit ry:n]] kukkahattutädeille valmistama ''hattukilju'' mitä valmistuu, kun [[Kukkahattutäti]] uhraa voikukkalapsen pelastakaa kukkahattutädit ry:lle.

==Perähoitoliitto kukkahattutätien päihteenä==

Perähoitoliitto ry:n nauttiminen aiheuttaa kukkahattutädeillä ''huostahumalan'' ja suurina annoksina [[huostamyrkytys|huostamyrkytysoireita]]. Perähoitoliitto ry:n hapettuessa kukkahattutädin hattuun syntyy [[syanidi|syanidia]], joka on kukkahattutädeille sokeria kahviin oksennettuna. Perähoitoliitto ry:n pitkittynyt liikakäyttö voi johtaa kukkahattutädeillä Perähoitoliitto rynismiin ja korvikeperähoitoliiton käyttöön. [[Kukkahattutädit Oy|Kukkahattutädit Oy:ssä]] ei kukkahattutätien Perähoitoliitto ry:n kulutusta säännöstellä eikä valvota ollenkaan.

Perähoitoliitto ry saattaa aiheuttaa häiriöitä näköaistissa, tasapainoaistissa ja tuntoaistissa. Myös harkintakyky voi hämärtyä, mikä voi johtaa irrationaaliseen käyttäytymiseen. Liian korkea
Perähoitoliittokonsentraatio tädin hatussa voi aiheuttaa tädille [[euforia|euforiaa]], onnesta itkemistä ja se edistää myös kukkahatun hyvinvointia.

Perähoitoliitto ry:n säännöllinen käyttö suurentaa jokin verran tätien kukkahattujen kokoa jo varsin kohtuullisilla määrillä. Perähoitoliitto ry:n säännöllinen käyttö johtaa tädin muistin ja älyllisten toimintojen heikkenemiseen, empatiakyvyttömyyteen ja käytöshäiriöihin. Osa muistivaurioista saattaa jäädä pysyväksi, vaikka Perähoitoliitto ry:n käyttö lopetettaisiin.

[[luokka:huumeet]]
[[luokka:kukkahattutätien huumeet]]
195
muokkausta