Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Foorumi:Jutusta City-lehteen

522 merkkiä lisätty, 6. marraskuuta 2010 kello 12.14
ei muokkausyhteenvetoa
:Sangen houkutteleva ajatus varmasti jokaisen Hikipedian lahkolaisen mielestä jo sivun tietoisuudenkin leviämistä ajatellen. Hikipedian perustajajäseniä taitaa kylläkin olla vaikeahko löytää – Hikipedia on kuin Rooma; vallanpitäjät vaihtuvat tiuhaan (joitakin jumalankuvia lukuun ottamatta) ja enää kerrotaan vain tarinoita perustajista, jotka kasvoivat susien parissa. Lisäksi suurin osa ylläpitäjistä on erakoita, jotka piiloutuvat mahtipontisen nimimerkin taakse ja karttavat julkisuutta. Anonymiteetti ja lähdesuojakin kärsivät vielä luottamuksen puutetta yhden lautakasajupakan takia…
:Suosiota en lähde enempää kommentoimaan kuin toteamalla, että sivu taitaa yhä kärsiä enimmäkseen alakoululaisten homo-kakka -huumorisivun maineesta ja yrittää heikosti kilpailla ”älykkään satiirin” kentällä sellaisten verkkomogulien kanssa kuin esimerkiksi Lehti. Tosin luulen, että Hikipedian lahjakkaimmat kirjoittajat käyttävät myös noita muita julkaisukanavia. Lisäksi Hikipedia taitaa aikanaan kaatua kaikkine sisarprojekteineen omaan mahdottomuuteensa, sekä erään kanadalaispalvelimen teknisiin ongelmiin. [[Käyttäjä:Irvikissa|Irvikissa]] 6. marraskuuta 2010 kello 11.18 (UTC)
 
::Nämä elämättömät autistit olisi varmaan vaan onnellisia päästessään esittelemään taikinanaamojaan valtakunnallisessa viihdelehdessä ja kertomaan yhdeksänhäntäisistä ketuistaan.
::Esimerkkitasolla joku Lehti nykyisellä tasollaan ei oikein toimi. Siellä on kirjoittajilla menossa oma vaalikampanjansa ja kommentoijat on revitty nettihesarista tai hommafoorumilta.
::Moni alakoululaisten juttu naurattaa täällä enemmän kuin vaivalla tehdyt artikkelit.
::{{allekirjoittamaton|Tyräel Haara-Pallila}}
palauttajat
3 963
muokkausta