Ero sivun ”Samurai” versioiden välillä

5 merkkiä lisätty ,  4. marraskuuta 2006 kello 14.42
Samurai heiluttaa sitä ympäriinsä laajassa kaaressa korostetuin liikkein huutaen iskiessä ''bonsai!''. Näin miekkailu muuttuu ''busicco''ksi. Jos et osaa, pelkkä heiluttaminen ympäriinsä huutaen ''bonsai'' riittää ''ronin''ina oloon.
 
Sinun on aina tehtävä kaikki kunniasi nimessä. Kun menet lähikauppaan ostamaan [[maito]]a, sanot että ''Kunniani kautta menen kauppaan vaihtamaan osan omistamastani rahasta maitoon. Tämän vannon miekkani kautta''. Jos miekan nimeen vannominen tylsistyttää voit vannoa myös esi -isiesi nimeen. Tietokoneen tai pankkitilin nimeen vannominen on kuitenkin kiellettyä ja harakirin paikka. Samoin harakirin paikka on, jos menet kauppaan ja rahasi eivät riitä tai kaupasta on maito loppunut.
*''"Kunniani kautta menen kauppaan vaihtamaan osan omistamastani rahasta maitoon. Tämän vannon miekkani kautta"''.
Jos miekan nimeen vannominen tylsistyttää voit vannoa myös esi -isiesi nimeen. Tietokoneen tai pankkitilin nimeen vannominen on kuitenkin kiellettyä ja harakirin paikka. Samoin harakirin paikka on, jos menet kauppaan ja rahasi eivät riitä tai kaupasta on maito loppunut.
 
Tämän jälkeen riittää että pukeudut aamutakkiin ja pidät hiuksiasi poninhännällä. Muista myös värjätä hiuksesi mustiksi.
Jos haluat näyttää kokeneelta samurailta liität aamutakkiisi bambusiivuja ja sarvia ja muita piikkisiä ulokkeita. Kun istut, menet lattialle polvillesi ja istut nilkkojesi päällä. Samurai ei koskaan syö tai juo seisaaltaan, tai muuten se on harakirin paikka.
 
==Kuuluisia samuraita==
Kuuluisia samuraita ovat [[Chuck Norris]], [[Miyamoto Musashi]], [[Toshiro Mifune]], [[Kojiro Sasake]], [[Sauron|Sauron the Lord of the Dance]], [[Leeroy Jenkins]].
14 355

muokkausta