Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Wikipedian vandalismi

1 294 merkkiä lisätty, 16. marraskuuta 2006 kello 19.18
p
tiedän.
== Kuuluisat vandaalit ==
=== Joojo Jaajaajoo ===Joojo oli '''[[Käyttäjä:Jaajaajoo|Jaajaajoo]]''' on Wikipedian (sekä Hikipedian) vandaalimuokkaaja, jonka käyttäjäsivua ei ole Wikipediassa enää olemassa. Aikoinaan siellä luki:
"Joojo Jaajaajoo on Wikipedian paras käyttäjä. Tyhmät ylläpitäjät kuitenkin poistavat kaiken mitä hän kirjoittaa, ja siksi heille pitäisi asettaa muokkausesto Wikipediaan.
Jououououououououououjouoouoou Nykänen Nykänen Nykänen Nykänen Nykänen epriWTWO0UW9UEW HÖHÖHÖÖ! TÄÄ VIKIPEEDIA ON PASKA PAIKKA! ÖHÖHÖÖ!
Hmm, oikein kiahtovaa..."
Yläpuolinen jäljennös on vapaa, sillä alkuperäistä lähdettähän ei ole enää olemassa. Ja jos kyseistä käyttäjäsivua oikein tarkkaan katsoi, oikeassa reunassa saattoi havaita pikkuriikkisen valokuvan miehen sukupuolielimistä erektiossa. Joojolla Jaajaajoolla oli kenties jotakin tekemistä vandaalien [http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskustelu_k%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4st%C3%A4:Jooo Jooo], [http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskustelu_k%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4st%C3%A4:Juu-u Juu-u], [http://fi.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4:Jaa-aha Jaa-ha], Jooo[http://fi.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4:Heroine Heroine], Juu [http://fi.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4:Pentti.J Pentti.J] ym. kanssa. Nykyisin Jaajaajoo tunnetaan paremmin nimellä '''[http://fi.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4:Sankaritar Sankaritar]'''. Hän on Jetmanin ja Tbonen vanha [http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskustelu_k%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4st%C3%A4:Tbone#Osoitepaljastimelle_j.C3.A4lleen_k.C3.A4ytt.C3.B6.C3.A4.3F tuttu]. Jetman on antanut Jaajaajoolle ja Jaajaajoo kanssakaikille mahdollisille (ainakin melkein) hänen sukkanukeilleen ikuisen eston Wikipediaan. Lopulta Jetman meni jopa niin pitkälle, että antoi 3 kuukauden IP-eston. Joojoa Valitettavasti se ei ole milloinkaan estetty ikuisesti; hänen palaamisensa on siis teoriassa mahdollistaauttanut yhtään.
Joojo Jaajaajoo oli ihan järkevä tyyppi, joka vaan joi itsensä kuutamolle. Mahdollisesti Jaajaajoo on myös [[heroiini]]n käyttäjä, sillä hän on Wikipediassa kolmella eri tunnuksella ilmaissut mielipiteensä heroiinista. [http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Heroiini&diff=prev&oldid=1714511 1], [http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Heroiini&diff=prev&oldid=1718676 2], [http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Heroiini&diff=prev&oldid=1724227 3].
=== Levykevandaali ===
64
muokkausta