Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Koulu

184 merkkiä lisätty, 28. toukokuuta 2014 kello 10.31
p
Idan rv.
Koulussa "oppilaat" pakotetaan tekemään kaikenlaisia [[aivotoiminta]]a tyrehdyttäviä asioita, kuten katsomaan [[televisio]]ta sata tuntia putkeen ja sen jälkeen kertomaan, mitä he pitävät luokan uudesta sisustuksesta. "Oppilaat" eivät kuitenkaan muista tästä mitään, koska myös heidän [[muisti]]nsa aivopestään koulussa kaiken muun ikävän lisäksi.
Yksi asia, mitä kouluista usein tulee, ovat vittuilevat whinettävät [[Teini|teinit]], jotka saattavat kaiken päälle vielä [[IRC|irkata]] (mikä tietenkin on helppoa, jos omistaa nettiselaimen; menet vain sivulle [http://www.irc-galleria.net www.irc-galleria.net]). Näiden teinien yhteenlaskettu angsti onkin se pääasiallinen syy, miksi kouluja ei tulisi rakentaa asutuille alueille: angsti leviää ympäristöön ja aiheuttaa kätkytkuolemia, epämuodostumia ja huumorin pilaantumista. Turhautuneimmat [[teinix|teinit]] kirjoittelevat viruksia. Esimerkiksi kuuluisuutta saavuttanut ''Loveletter''-virus oli [[indonesia]]laisen koulunkäyntiin kyllästyneen esiteinin kirjoittama ("I hate go to school"). Pahimmillaan teinien turhautuminen johtaa tämän artikkelin tapaisiin kökkäreisiin.
[[kuva:Chubby_schoolgirl.jpg|thumb|Jäljitettävä koulupuku vähentää Talonmiehen tarkkailun tarvetta.]]
Joissakin maissa "oppilaat" pakotetaan käyttämään koulupukuja, jotka ovat oikeasti "[[oppilas|oppilaiden]]" jäljityslaitteita. Koulupuvut ovat suoraan verrattavissa vankien asuihin. Yksi koulupukuja käyttävistä maista on [[Japani]], jossa [[Japanin opetusministeriö]] on lyhentänyt kouluhameen mittaa 30 senttiin.