Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Hikikirjasto:Paskaturistina

1 083 merkkiä lisätty, 4. lokakuuta 2014 kello 17.56
ei muokkausyhteenvetoa
==Puolustusvoimain Esikunta, Hämeenlinna==
Joskus vaaranpaikka ja hätä saattaa yllättää. Silloin on syytä toimia ripeästi ja toimia aktiivisesti. Karun miehekäs tasalaudoitettu puutaso, johon on porattu reikiä toimii mainiona liukumiinankeskityspaikkana. WC kestää vaikka peräsuoli paukuttaa röpöttelisi kuin kranaattikeskityksessä. Karu, miehekäs ja isänmaallinen kokemus joka tarjoaa lisäbonuksena uutta aseistusta Suomen Armeijalle.
==Patruunoiden klubin fasaaninmetsästysmaja==
Komeat ruskeat hirsipaneloinnit peittävät ylellistä ja puhdasta WC:tä. Savutettu hirsipinnoite korosaa samanaikaisesti raakaa alkuvoimaista miehekkyyttä että äärimmäistä mukavuudenhalua. Ilmassa tuoksuu savu, sikarinsavu.
Paikalla tarjotaan aina sen verran runsaasti konjakkia että muita alkoholipitoisia virvokkeita, että WC:lle on tarvetta. Norsunluusta tehdyn ja lämmitetyn pöntön muotoilussa on huomioitu herrasmiehen tarpeet, ennen kaikkea tarpeet tyhjentyä tarpeen vaatiessa molemmista päistä.
 
Telineestä voi ottaa pikkupullosta jaloviinanapsut jotka takaavat että pukeltava patruuna saa sontansa lentää röpsöttämään kuin varpusparven, sen jonka suuntaan - tai ainakin sinne päin - hän hieman aikaisemmin laukoi haulikkoaan.
 
Pöntössä pystyy huuhtomaan jätöksensä kauniilla shampanjalla. Ratkaisu voi olla heikko koska krapulassa muisti voi pätkiä sen verran että on vaikeaa muistaa onko jo vetänyt vai ei. Toisaalta tätä varten ovat palvelijat.
<!-- Kirjoita kirjasi tämän rivin yläpuolelle. Älä poista luokkamerkintää -->
[[Luokka:Hikikirjasto|{{PAGENAME}}]]
[[Luokka:Hikiarvostelut|{{PAGENAME}}]]
[[Luokka:Persaukisuus]][[Luokka:Turismi]]
252
muokkausta