Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Hikikirjasto:Paskaturistina

56 merkkiä lisätty, 4. lokakuuta 2014 kello 18.29
p
Kaverin mökki
Pöntössä pystyy huuhtomaan jätöksensä kauniilla shampanjalla. Ratkaisu voi olla heikko koska krapulassa muisti voi pätkiä sen verran että on vaikeaa muistaa onko jo vetänyt vai ei. Toisaalta tätä varten ovat palvelijat.
==Kaverin mökki==
[[File:Edo period chamber pot 2.jpg|thumb|Todellisuus paljastuu aina joksikin tämänlaiseksi]]
Useilla ihmisillä on kesämökki josta he ovat ylpeitä. Sinne usein kutsutaan myös vierailulle. Useimmiten tämä vierailukutsu ei ole oikea kutsu, ja ihmiset pahastuvat ja häiriintyvät jos mökille piipahdetaan. Mutta ne jotka ovat iloisia ovat iloisia koska mökkeily vaatii yllättävän paljon raakaa työtä.
Työ on maanläheistä ja maalaista. Ja saniteettitilat ovat tyypillisesti samaa luokkaa. Toki sinulle ennen vierailua kerrotaan että jätehuolto on kunnossa. Todellisuus paljastuu kuitenkin aina joksikin jossa normaali WC -asioinnin seuraus on pitkö irtotikku kiveksissä ja ison hämähäkin purema kankussa. Ja vaikka on kesä, niin jalkakarvasi ovat ehtineet jäätyä WC:n reunaan. Tai toivottavasti se on jäätä. Odotat säällistä pönttöä, mutta se mitä saat näyttää enemmän [http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/File:Edo_period_chamber_pot_2.jpg tältä].
<!-- Kirjoita kirjasi tämän rivin yläpuolelle. Älä poista luokkamerkintää -->
252
muokkausta