Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Saul Schubak

66 merkkiä lisätty, 19. lokakuuta 2014 kello 09.43
Vitun köyhät
Edelleen Schubakin mukaan vain ihmiskunnan vahvempi ja geneettisesti parempi aines kontribuoi valtion verotuloihin, sillä kukaan muu ei esim. koskaan osta mitään tai tee mitään Hankenilla opetettavaa työtä. Näin ollen lapsilisä ja itse asiassa loogisesti laajemmassa mittakaavassa liki kaikki suomalaisen yhteiskunnan julkiset palvelut sekä tulonsiirrot ovat valtion aktiivista kansamme biologisen aineksen rappioittamista, jossa vähennetään varsinaisten ihmisten jälkeläisiä ja kannustetaan alempaa ainesta jatkamaan sukuaan. Tämä on Schubakin mielestä moraalitonta.<ref>http://yle.fi/uutiset/kokoomusnuorten_vpj_lapsilisat_poistettava_-_jarjenvastaista_tukea_heikomman_aineksen_lisaantymista/6362497</ref> Lapsiperheiden julkisen tukemisen sijaan Schubak kannattaa pikavippejä.
Mainittakoon, että eräässä 1900-luvun alkupuoliskon huomattavassa, edistyksen keihäänkärkenä esiintyneessä valtakunnassa nimi ''Saul Schubak'' olisi todennäköisesti riittänyt heikomman aineksen lisääntymisen ehkäisytoimenpiteiden perusteeksi. Samoin tietyltä pesänlikaamiselta kuulostaa erään historiallisen henkilön ottaminen positiiviseksi esikuvaksi Schubakin varapuheenjohtajuudesta eroamisensa yhteydessä antamassa [[marttyyri]]maisessa kommentissa ''”Ystävät ristiinnaulitsivat muutamasta hopearahasta”''<ref>http://www.hs.fi/politiikka/a1305614022912</ref>.Olivat pelkurimaisesti ''irtisanoutuneet'' varapj:n kommenteista!
Kun Schubakin aloitteesta syntyi laajempaa yhteiskunnallista keskustelua, totesi Schubak julkisesti "sanavalintansa" "hölmöksi".<ref>http://saul.puheenvuoro.uusisuomi.fi/123438-kaikki-tuet-on-voitava-kyseenalaistaa</ref> On epäselvää, miten sisäisesti kohtalaisen koherentti teoria kansan jakamisesta biologisesti heikompaan ja vahvempaan ainekseen ja sitten yhteiskunnallisten ratkaisujen perustelu tältä pohjalta olisi varsinaisesti sanavalintakysymys, ellei sitten Schubak jättänyt tyystin käsittämättä, miksi hänen keskustelunavauksensa herätti melkoisesti huomiota. Mikä on tietysti tyystin mahdollista, jopa todennäköistä, kun muistaa hänen edustamansa nuorisojärjestön.