Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Paskitut

1 672 merkkiä lisätty, 8. marraskuuta 2014 kello 12.19
Uusi sivu: Moni on vihainen juutalaisille siksi että he murhasivat Jeesuksen. Tämä tekisi heistä astetta pahempia jumalanmurhaajia kuin Friedrich Nietzschestä...
Moni on vihainen [[juutalaisuus|juutalaisille]] siksi että he murhasivat [[Jeesus|Jeesuksen]]. Tämä tekisi heistä astetta pahempia jumalanmurhaajia kuin [[Friedrich Nietzsche]]stä. On toki erikoista että kansakuntaa syytetään teosta jonka aikana he eivät ole olleet elossa. Teosta joka ei ollut murha vaan teloitus, joka on merkittävää koska moni jumalansurmaajasyyttelijä elää [[USA|maassa jossa kristityt kannattavat kuolemantuomiota]] yllättävän ahkerasti ja innokkaasti. Saati kun tosiasiassa Juutalaisten Kuningas kuoli roomalaisten käsissä ja raivo pitäisi joka tapauksessa kanavoida relevanttiin kohteeseen, kuten [[italia]]laisiin.

Mutta jos ajatellaankin että Jeesusta ei olisi lainkaan teloitettu. Se olisi kyllä muuttanut kaikenlaista. Kristillinen pelastusoppi olisi aivan toisenlainen. Mietitään mitä tapahtuisi jos Jeesusta ei oltaisikaan teloitettu vaan hän olisi kuollut vanhalla iällä [[veriripuli|veriripuliin]].

Ensinnäkin ihmiset eivät olisi ollenkaan kristittyjä. Koska siinä on se risti. He olisivat jotain paskittuja. Kaulakoruissa olisi ruuvikierretortilla. Kirkkojen katoilla olisi suunnaton läjä. Teologit keskustelisivat siitä onko Amerikoissa mahdollista sekoittaa pökäleisiin maissinjyviä siitä huolimatta että niitä ei kasvanut muinaisessa juudeassa. Paskassa alettaisiin myös nähdä kaikenlaista symboliikkaa. Sellaista osuvaakin, jossa korostuisi se miten syntinen kristitty synnintunnossaan on kuin kasa paskaa, meidän edessämme vuodatettua.

Kuka oikeasti haluaisi tämänlaatuista uskonto? Minä haluaisin!
[[Luokka:Persaukisuus]][[Luokka:Kristinusko]][[Luokka:Örismaattiset suuntaukset]]
252
muokkausta