Avaa päävalikko

Hikipedia β

Muutokset

Maailmanvalloitus

461 merkkiä poistettu, 8. huhtikuuta 2015 kello 16.16
Palautus
[[Kuva:LocationGermany.png|200px|right]]
{{pääartikkeli|Adolf Hitler}}
Hitler pääsi valtaan kapakkapuheensa ansiosta. Hitler valloitti nopeasti lisää alueita [[Salamasota|salamasodalla]], mutta hänkään ei kyennyt valloittamaan Venäjää, ja [[Iso-Britannia]]a eikä edes [[Ruotsi]]a. Hitler, heikkohermoisena kaverina, teki [[itsemurha]]n bunkkerissaan. [[Natsi-Saksa]] pistettiin urakalla lyttyyn ja jaettiin [[kakkulapio]]lla kahtia.
'''Raadin arvio:'''
*'''Johtopäätös: Tenno heika banzai!'''
==USA:n ja Kanadan imperiumi==Usa valloitti tuostavaan. Hän jopa yhdisti Kanadan omaanvaltioonsa eikä tullu sotia.Usa:n johtaja kupsahti liika oksennuksesta
Hyvin valloitettu mutta ei kauan kestänyt. =Suur SuomiKakkosdivisioona=Suur Suomi joka oli aluksi pieni kärpäsen paskamutta siitä tulikin Suuri ja mahtava SuomiSuur Suomi valloitti [[Ruotsin]] , Antarktiksen ja vähän VenäjääPinta ala 15 miljoonaa km2.  "Raadin arvio"Hyvin valloitettu kunnon 15 miljoonaa km2. Koita pärjätä Venäjälle (Ussr)
==Saksan Toinen Valtakunta==
==Ruotsi-Suomi==
Ruotsilla meni satoja vuosia valloittaa Itämeren ympäristö, mutta kaikki valui Kankkulan kaivoon kahdessa sodassa. Maailmanvalloituksen tavoite yleensä on rikastuminen, mutta imperiumitavoittelun takia Suomi köyhtyi jatkuvasti suurvalta-aikana. Voidaan tietysti kysyä, että olisiko sillä väestöpohjalla ja niillä resursseilla ylipäänsä muuhun pystynytkään. Lisäksi Ruotsia valloiteltiin vähän väliä, mutta valtio pysyi vaikka kuningas vaihtui. Plussana on se että huono sodanjohto Suomen sodassa johti epäsuorasti Suomen itsenäisyyteen. Haluaisitko [[sinä]] olla nyt ruåtsalainen?
4 707
muokkausta